Docspro introduceert met ShareBase een nieuwe corporate File Sync & Share (EFSS) oplossing

Docspro, a Canon Company, en Hyland, de makers van OnBase, hebben de handen ineengeslagen om met ShareBase de eerste file sync & share (EFSS) oplossing op de Nederlandse markt te introduceren. Voortbouwend op Hyland’s 25 jaar aan ervaring en expertise als toonaangevende enterprise content management fabrikant stelt ShareBase de gebruiker in staat om veilig en razendsnel documenten te delen met anderen, zowel binnen als buiten de eigen organisatie en tegelijk een ijzersterke en waterdichte informatie governance uit te voeren.sharebase by hyland

“Wij beschouwen Docspro als één van onze meest succesvolle partners. Zij slagen erin om met enorme toewijding en zeer veel kennis van zaken de klant te voorzien van een oplossing waarmee deze in staat is om document- en informatie intensieve bedrijfsprocessen vele malen efficiënter en accurater te laten verlopen.” aldus Bill Kavanaugh, vice president sales bij Hyland software.  Hij vervolgt: “Docspro heeft zich er op toegelegd om te voorzien in oplossingen waarmee de alledaagse uitdagingen waar een moderne organisatie zich voortdurend voor gesteld ziet op te lossen. Door de samenwerking met Hyland kunnen huidige en toekomstige klanten van Docspro hun voordeel doen met de ShareBase EFSS oplossing om documenten te delen en optimaal en veilig samen te werken met gebruikers van die informatie, zowel binnen als buiten de eigen organisatie.”

“Sinds we in 2008 als OnBase reseller in Nederland gestart zijn hebben wij tientallen bedrijven en instellingen kunnen helpen bij het maken van een significante efficiencyslag met de inzet van OnBase. Juist het gemak en de snelle configuratiemogelijkheden die de OnBase software biedt, maakt dat organisaties binnen korte tijd de door hen gewenste oplossing in gebruik kunnen nemen. De implementatietijd en de tijd waarin de investering is terugverdiend is met OnBase aanzienlijk sneller dan bij vele andere ECM oplossingen. ShareBase sluit daar uitstekend op aan.” aldus Rogier Schippers, Technisch Directeur Docspro.

Doordat het specifiek voor gebruik in het bedrijfsleven is ontwikkeld, stelt ShareBase organisaties in staat om:

  • Op rollen gebaseerde security toe te passen door exclusief gebruik te maken van bedrijfs e-mail adressen, en daarmee uw organisatie in staat te stellen om governance over de gedeelde content te (be)houden.
  • Bescherming te bieden tegen ongewenste toegang en inzage doordat mensen die de organisatie verlaten op eenvoudige wijze de toegang kan worden ontnomen.
  • Eenvoudig het eigenaarschap over een bestand overdragen.
  • Gebruik te maken van een speciaal voor dit doeleinde gebouwde cloud infrastructuur die specifiek voor content management toepassingen is ingericht en gebruik maakt van een wereldwijd netwerk van strategisch gekozen en gelegen data centra.sharebase
  • Uw bestaande (OnBase) enterprise informatie platform nog verder uit te bouwen door er functionaliteit aan toe te voegen waarmee u op geautomatiseerde en gecontroleerde wijze documenten kunt delen en ontvangen die zich buiten de firewall van uw organisatie bevinden.

Over Hyland Software

In de afgelopen 20 jaar heeft Hyland Software ruim 12.100 klanten voorzien van software om organisaties te ondersteunen bij de werkzaamheden en uitdagingen van alledag. Hyland’s ECM oplossing OnBase is vandaag de dag één van de meest flexibele en uitgebreide ECM producten op de markt. OnBase maakt het de gebruiker mogelijk om de oplossing verder uit te breiden en aan te passen naar een workflow die aansluit op de laatste marktontwikkelingen. De oplossing is per afdeling ingericht, maar kan organisatiebreed ingezet worden en is ontworpen om gemakkelijk aan te passen en mee te groeien naarmate de tijd en de ontwikkelingen vorderen. Voor meer informatie over Hyland Software’s ECM oplossingen, bezoek de website Hyland.com.

Over ShareBase van Hyland

ShareBase, een enterprise file sync & share (EFSS) oplossing, voorziet in het op veilige wijze delen en samenwerken aan documenten en bestanden in de cloud, vanaf werkplekken en devices die zich zowel binnen als buiten de invloedssfeer van uw organisatie bevinden. ShareBase stelt de IT afdeling in de gelegenheid governance over informatie te behouden en toegang door gebruikers te kunnen controleren met de mogelijkheid om eenvoudig rechten en rollen toe te wijzen, af te nemen en tegelijk een audit trail van alle activiteiten bij te kunnen houden. ShareBase beschermt informatie op een private cloud die is gebouwd voor content management doeleinden en levert daarmee de garantie dat de data van organisatie A nooit vermengd kan raken met die van organisatie B!

Bekijk ShareBase.com voor meer informatie.