Hyland wederom benoemd tot leider in Gartner Magic Quadrant voor ECM!

Hyland is wederom uitgeroepen tot leider in de Gartner Magic Quadrant voor Enterprise Content gartner-erkenning-onbaseManagement (ECM) 2016. Een prestatie die maar weinig ECM producenten is gegeven en wat getuigd van de specifieke focus welke Hyland met OnBase heeft.

Dit is het zevende achtereenvolgende jaar dat het vooraanstaande onderzoeksbureau Gartner, Hyland als leider erkend voor haar OnBase enterprise content management platform. Ook Hyland’s cloud-gebaseerde oplossing om eenvoudig documenten te delen, ShareBase, wordt voor het eerst aangehaald in het rapport.

Jaarlijks evalueert Gartner de complete Enterprise Content Management markt en voert een uitgebreide analyse uit op niet alleen het product, maar ook op het bedrijf en de visie. Naast deze aspecten beoordeelt Gartner de oplossingen ook nog eens op:

  • Is het product Enterprise Ready?
  • Integratie met andere applicaties.
  • Social, Cloud en mobiele toepassingen.
  • Schaalbaarheid van de oplossing.

Volgens het rapport van Gartner is het een strategische noodzaak voor organisaties om te beschikken over een flexibele en schaalbare ECM oplossing die de steeds dynamischere uitwisseling en het beheer van deze informatie ondersteunt, zowel binnen als buiten de organisatie. Hyland sluit met ECM oplossing OnBase hier perfect op aan wat zich onderscheidt van andere ECM aanbieders.

“Deze erkenning voor het zevende achtereenvolgende jaar, in combinatie met onze toonaangevende autonome groei en tevreden klanten, bevestigt onze sterke marktpositie,” aldus Bill Priemer, president en CEO bij Hyland. “We zijn vereerd dat we ook dit jaar weer zijn uitgeroepen als ECM leider en blijven toegewijd om organisaties te ondersteunen bij hun informatiemanagement uitdagingen”.

Over Hyland, de maker van OnBase

Hyland is de maker van OnBase, een alles-in-één, geïntegreerd Enterprise Information Platform voor het beheer van content, processen en cases. Al ruim 25 jaar stelt Hyland wereldwijd inmiddels meer dan 15.000 organisaties in staat om hun werkwijze te digitaliseren en werkzaamheden fundamenteel te transformeren. Hyland staat vermeld in Fortune 2016 Best Companies to Work for, de internationale ranglijst van beste werkgevers en is voor het zevende jaar op rij door Gartner benoemd als leider in het Magic Quadrant voor Enterprise Content Management.

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de innovatieve en uiterst flexibele OnBase Enterprise Content Management oplossing? Of wilt u inzage in het volledige Gartner rapport? Neem dan contact op met Docspro. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0172 – 419 334. Ook kunt u een e-mail sturen naar sales@docspro.nl.