Canon en Docspro aanwezig op Business Process Transformatiecongres

Dinsdag 31 oktober is Canon aanwezig op het Business Proces Transformatiecongres dat plaatsvindt in het Van der Valk Exclusief te Utrecht. Docspro mag, als dochterbedrijf van Canon, haar klanten gratis uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn. 

Tijdens dit event staat centraal dat steeds meer organisaties gebruik maken van digitale technologieën en innovaties om snel mee te kunnen veranderen met de behoeften en verwachtingen van de klant, wet & regelgeving en concurrentie. Waar bedrijven in het verleden veelal intern gericht waren om processen efficiënter te maken, zijn dankzij de digitalisering, nu veel bedrijven bezig om de processen af te stemmen op de klant. De klant staat centraal.

Maar wat betekent dit voor bedrijfsprocessen? En hoe kun je deze digitalisering gelijktijdig inzetten om efficiënter te werken én te communiceren. Tijdens dit congres wordt aandacht besteed aan de impact van digitalisering op procesinrichting en procesoptimalisatie. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • de toekomst van procesmanagement;
  • data & procesverbetering;
  • informatie- en communicatie logistiek;
  • procesdigitalisering;
  • procesarchitectuur.

Evenement bezoeken?

Docspro mag als dochterbedrijf van Canon, haar klanten gratis uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn. Heeft u hier interesse in en wilt u ontdekken hoe Canon uw organisatie kan helpen met “Informatie & Communicatie, essentiële schakels in bedrijfsprocessen”, neem dan contact met ons op via sales@docspro.nl of bel met 0172 419 334 of kijk op:https://businessproces.heliview.nl/.