Docspro behaalt ISO 14001 certificaat

Docspro, de specialist op het gebied van scanning, data capture en document management, heeft onlangs het ISO 14001 milieu certificaat behaald. Dit certificaat geeft aan dat Docspro een milieumanagementsysteem binnen de organisatie hanteert, dat voldoet aan de eisen die zijn opgesteld door de International Organization for Standardization (ISO).

ISO14001
Daarmee is één van de doelstellingen behaald welke zijn vastgelegd in het ambitieuze MVO beleid van Docspro. Algemeen Directeur, Leo Schippers: “Het behalen van het certificaat is een uitstekende manier voor Docspro om te laten zien dat wij ons bewust zijn van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en structureel aandacht besteden aan het onderwerp milieu in onze bedrijfsvoering.”

Over ISO 14001
ISO 14001 is één van de normen van de ISO 14000 serie en wordt wereldwijd toegepast om milieumanagementsystemen op te zetten in het bedrijfsleven en te certificeren. Bedrijven die een milieumanagementsystemen hanteren, besteden structureel aandacht aan het milieu in de bedrijfsvoering. Het managementsysteem richt zich op het beheersen en verbeteren van prestaties op het milieu.
ISO 14001 is een internationaal geaccepteerde norm die aangeeft waaraan een goed milieumanagementsysteem moet voldoen.

Over Docspro
Sinds 1994 is Docspro een toonaangevende leverancier op het gebied van document capture en document & workflow management. Bedrijfsprocessen worden door technische hoogwaardige oplossingen ondersteund en geoptimaliseerd. De scan- en archiveringsoplossingen zijn voorzien van een standaardintegratie en geschikt voor de meest voorkomende bedrijfsapplicaties, hierdoor worden langdurige implementatietrajecten vermeden.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de oplossingen van Docspro? Een enthousiast team van gecertificeerde medewerkers staan u graag te woord. U kunt contact opnemen met telefoonnummer 0172 – 419334 of een e-mail sturen naar sales@docspro.nl.