Kapow as a Service (KaaS)

Wat is KaaS? Kaas is geel en gemaakt van melk. Vroeger was kaas maken een waar ambacht waarbij veel handmatige repeterende handelingen kwamen kijken, denk alleen al aan het meerdere keren draaien van de kaas om de kaas zo optimaal mogelijk te laten rijpen. In het huidige digitale tijdperk wordt er steeds meer gebruik gemaakt van software robots, beter bekend als Robotic Process Automation (RPA). Deze robots zijn in staat om handmatige repeterende handelingen, zoals het digitale equivalent van het draaien van kaas, uit te voeren en stellen daarmee werknemers in staat om zich te focussen op de echt belangrijke taken.

Docspro maakt hiervoor gebruik van Kapow, een Kofax product waarmee robots gedefinieerd worden en aan het werk gezet kunnen worden. Robotics leidt tot onder andere de volgende voordelen:

  • 25 tot 50% kostenreductie
  • één robot kan het werk doen van verschillende fte’s,KaaS RaaS
  • productiviteit, serviceniveau en capaciteit verhoogd met 35 tot 50%,
  • altijd 100% accurate data en de tevredenheid onder medewerkers wordt verhoogd.

Voor meer informatie over waarvoor u software robots in kan zetten klik dan hier.

Wat is KaaS?
Om het ook voor u mogelijk te maken om ergens kaas van te maken heeft Docspro het KaaS model bedacht. Dit houdt in dat Docspro de Kapow software geïnstalleerd heeft in een datacenter in Nederland en van daaruit voor u ingezet kan worden als Robotics as a Service (RaaS). Via een beveiligde verbinding worden de gegevens die door de software robot verzameld zijn snel, efficiënt en tijdig bij u afgeleverd. Hiermee heeft u geen omkijken naar beheer van eigen servers of dient u zelf een robotics applicatie aan te schaffen. U wordt als klant volledig ontzorgd doordat het beheer en de security van het datacenter door een vooraanstaande cloud provider in Nederland wordt uitgevoerd en het beheer van de software door Docspro wordt uitgevoerd. De KaaS omgeving van Docspro is eenvoudig op te schalen indien u meerdere robots nodig heeft om meer data uit verschillende gegevensbronnen op te halen. In plaats van een investering in aanschaf van software en hardware is er een maandelijks bedrag van toepassing.

De voordelen van KaaS zijn geen initiële investering, geen servers in eigen beheer, uw data op het moment dat u het wilt, consequent en accuraat, volledige ontzorging en uw gegevens volledig veilig uitwisselen.

Meer weten?
Wilt u ook op een efficiënte en digitale manier kaas maken? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers. Bel 0172 – 419 334 of mail naar sales@docspro.nl