Contractverwerking, digitaal contractbeheer

Het doelmatig en effectief beheren van uw contracten is geen sinecure. Hoeveel contracten zijn door uw organisatie in het verleden afgesloten? Waar worden de contracten bewaard? Wat is de looptijd van de contracten? En misschien wel het allerbelangrijkste, welke verplichtingen bent u aangegaan en welke rechten vloeien er voort uit de door uw organisatie afgesloten contracten?

Met een contractverwerking oplossing van Docspro, waarbij contracten vanuit een digitaal archief worden gekoppeld aan een contractmanagement systeem, krijgt uw organisatie grip op bovenstaande vragen.

Digitaal contractbeheer, de voordelen

  • Op ieder gewenst moment kan inzicht worden verkregen in de status van een contract
  • Contracten kunnen eenvoudig worden teruggevonden en zijn altijd direct vanaf de werkplek beschikbaar
  • Contracten worden op een veilige manier opgeslagen in een digitaal archief en autorisatie kan ingesteld worden tot op document of dossier niveau
  • Het systeem signaleert tijdig wanneer de vervaldatum van een contract nadert
  • Uitgebreide en eenvoudig te bedienen rapportage functionaliteit

Digitaal contractbeheer, hoe werkt het

Digitaal contractbeheer met contractverwerking van Docspro

De contractverwerking oplossing van Docspro biedt u de mogelijkheid om uw contracten digitaal te archiveren. Bovendien zorgt het systeem ook voor de bewaking ervan wat onder meer betekent dat (vroegtijdig) wordt gesignaleerd op welk moment u een contract moet verlengen of opzeggen.

De ingebouwde rapportage functionaliteit biedt de gelegenheid om op ieder gewenst moment een gedetailleerd overzicht op te vragen van alle uitstaande contracten. Risico’s worden zodoende tot een minimum beperkt en afspraken en verplichtingen die uit de contracten voortvloeien kunnen tot in detail worden opgevolgd en nageleefd.

Optioneel kan ook document workflow functionaliteit aan de oplossing worden toegevoegd en ook integratie met uw ERP systeem behoort tot de mogelijkheden.

Digitaal contractbeheer, wat voor uw organisatie?

Neem contact op met Docspro via telefoonnummer 0172 – 419 334 of e-mail naar sales@docspro.nl  als u meer wilt weten over de oplossing Contractverwerking.

Neem contact op