Toepassingen

Docspro is vele jaren specialist op het gebied van informatiemanagement; documenten scannen, digitaal archiveren en beheren. Het gaat er om de inkomende informatiestromen digitaal te archiveren en relevante informatie automatisch bij de juiste persoon of afdeling af te leveren ter verdere verwerking. Om dat te bewerkstelligen maken wij gebruik van geavanceerde software.

Wij zijn dan ook al jaren een toonaangevende leverancier van enterprise data capture, input management en document management oplossingen. In honderden projecten in nagenoeg iedere branche en sector van het bedrijfsleven en bij lokale- en landelijke overheden, semi overheidsinstellingen en organisaties in zorg en onderwijs hebben wij uitgebreide kennis en ervaring opgedaan met de diverse toepassingsmogelijkheden die er voor onze oplossingen zijn.

‘Standaard’ oplossingen voor uw inkomende informatie

Voor een aantal oplossingen geldt dat ze in de afgelopen jaren zijn uitgegroeid tot de facto standaard oplossingen voor een specifiek toepassingsgebied. Te denken valt aan onze oplossing voor de geautomatiseerde afhandeling van inkomende facturen welke in 2011 zelfs werd bekroond met ‘De Gouden Factuur’. Of onze Digitale Postkamer oplossing waarmee inmiddels dagelijks bij tientallen organisaties tot wel 80% van alle inkomende post automatisch wordt geclassificeerd en digitaal wordt gedistribueerd.

Document Management: snelle terugverdientijd

Het grote voordeel van deze toepassingen is dat de kennis en ervaring die door Docspro is opgedaan bij eerdere implementaties erin geborgd is. De kundigheid die onze mensen hebben opgedaan bij het zo optimaal mogelijk inrichten en configureren van de oplossing. Maar belangrijker nog; de kennis en ervaring die onze klanten ons meegaven van de belangrijkste optimalisatieslagen en procesverbeteringen die zij ermee in hun document- en informatie gestuurde bedrijfsprocessen wisten te realiseren. Dit maakt dat de informatiemanagement en document management oplossingen van Docspro razendsnel geïmplementeerd kunnen worden, uiterst gebruiksvriendelijk zijn, eenvoudig te beheren zijn en gekenmerkt worden vanwege de zeer korte terugverdientijd.

Vraag Docspro naar de mogelijkheden

Benieuwd naar de Docspro informatiemanagement en document management oplossingen voor uw organisatie? Lees verder over de mogelijkheden, of neem contact met ons op voor advies:

Digitale PostkamerAutomatische factuurverwerkingContractverwerkingVrachtbriefverwerkingDigitaal Personeelsdossier

Neem contact op