Robotic Process Automation

Hoeveel tijd is uw medewerker gemiddeld kwijt aan het uitvoeren van handmatig repeterende handelingen? Zou het niet fantastisch zijn als u die medewerker een assistent kan bieden die juist die handelingen uit handen kan nemen?

Denk daarbij bijvoorbeeld aan het ophalen van informatie uit webportals, real-time prijsinformatie bij concurrenten of het overzetten van data van het ene systeem in het andere systeem? Maak kennis met Robotic Process Automation, biedt uw medewerker een digitale assistent en ontdek de voordelen.

Robotic Process Automation, de voordelen:

  • 25-50% kostenreductie
  • Eén robot kan het werk doen van verschillende FTE’s
  • Verhoog de productiviteit, het service niveau en capaciteit met 35-50%
  • Levert altijd 100% accurate data
  • Verhoog de tevredenheid onder medewerkers

Waarom Robotic Process Automation?

Verkrijg grip op de markt vergroot en verstevig uw marktaandeel door RPA in te zetten voor:

Web Robots: Automatiseer het ophalen van informatie uit websites, portals en sociale media. Denk hierbij aan real-time prijsvergelijkingen van uw concurrenten en aan geautomatiseerd monitoren wat er over uw organisatie wordt gezegd.

 

 

Process Robots: Automatiseer repetitieve handmatige handelingen om uw medewerkers te ontlasten. Denk daarbij aan ‘draaistoel automatisering’; het invoeren van data vanuit het ene systeem in het andere systeem.

 

 

Content Robots: Migreer data en documenten vanuit (legacy) applicaties naar andere applicaties, bijvoorbeeld voor migratie van ECM systemen.

 

 

 

Meer informatie

Maakt u nog geen gebruik van Robotic Process Automation? Of weet u niet hoe u dit strategisch kunt inzetten? Download de folder en neem dan contact met ons op voor informatie en advies.

Brochure Neem contact op