Software

Doe meer met uw waardevolle bedrijfsinformatie! Verander uw papieren archief in een digitaal informatiesysteem. De kracht van een digitaal archief schuilt niet zozeer in de toepassing van geavanceerde technieken (hoe verbluffend die ook zijn), maar vooral in de gedachte die eraan ten grondslag ligt: informatie moet je niet opbergen, maar gebruiken!

Wij zijn de kennispartner voor onze klanten bij het oplossen van de business- en ICT vraagstukken waarmee zij zich geconfronteerd zien bij hun streven naar een verdergaande optimalisatie van hun document gedreven bedrijfsprocessen. In onze oplossingen maken wij gebruik van de software van de meest toonaangevende en innovatieve softwarefabrikanten op het gebied van scan, data capture en document management.

De software oplossingen uit het rijke portfolio van de toonaangevende software leveranciers waar Docspro mee samenwerkt, stellen ons in staat om u krachtige, content centrische oplossingen te leveren waarin al uw uitgaande en inkomende documenten, en andere vitale bedrijfsgegevens veilig onder beheer gebracht kunnen worden. U kunt zodoende altijd en overal beschikken over de juiste informatie voor een snellere en betere besluitvorming.