Docspro

Docspro is sinds 1994 een vooraanstaande leverancier van oplossingen op het gebied van procesoptimalisatie, intelligente documentverwerking en digitale archivering. In honderden projecten hebben wij uitgebreide kennis en ervaring opgedaan met de producten van toonaangevende softwareleveranciers zoals Kofax, Hyland OnBase, ThereforeIBM, Kodak en LuraTech.  

docspro, a canon company

 

Softwareontwikkeling

Met de rijke functionaliteit die standaard beschikbaar is in de software van deze leveranciers kan in de overgrote meerderheid in de wensen en eisen van onze klanten worden voorzien. Soms is er echter zeer specifieke functionaliteit nodig die in de standaard software ontbreekt. In die gevallen pakken de specialisten van Docspro de handschoen op en wordt een aanvulling op de standaard software gebouwd die alsnog in de gewenste functionaliteit voorziet. Deze werkwijze heeft geresulteerd in de ontwikkeling van de modules; Docspro E-mail ImporterDocspro Import Controller, Docspro Advanced PDF creator en de Docspro Digipoort Connector. Uiteraard werken deze aanvullende modules volledig geïntegreerd met de standaard scan en data capture software, waarbij de werking met toekomstige versies is gegarandeerd.

Download folder Docspro Software

Interesse of behoefte aan specifieke functionaliteiten of integraties?

Heeft u interesse in één van deze modules, mist u specifieke functionaliteiten of wenst u dat er bepaalde koppelingen worden gemaakt binnen uw ICT omgeving? Neem dan contact met ons op. Met onze jarenlange kennis en ervaringen adviseren wij u graag over de inrichting van uw processen en de ICT die deze daarbij ondersteund. Bel direct contact op met ons gecertificeerde solution specialisten via sales@docspro.nl of bel direct met 0172 419 334.