Kodak Capture Pro

De scansoftware van Kodak Alaris, genaamd Capture Pro biedt bedrijven meer scanningsmogelijkheden en optimaliseert documentgedreven processen. Kodak Capture Pro software werkt samen met uiteenlopende soft- en hardware en omvat gebruiksvriendelijke scanfuncties om zo de medewerkersproductiviteit en operationele efficiëntie te verhogen. 

kodak alaris logo

 

Naast de ondersteuning van de Capture Pro software voor Kodak scanners, kan de software ook gebruikt worden in combinatie met andere veelgebruikte scannermodellen. De applicatie is gericht op het versnellen van bedrijfskritische processen die afhankelijk zijn van het tijdig en betrouwbaar omzetten van brondocumenten in specifieke informatie. De scansoftware biedt bedrijven de mogelijkheid om minder handmatig te indexeren en zo de nauwkeurigheid van de datavastlegging te vergroten.
De Capture Pro software biedt veelzijdige en krachtige features voor het automatisch importeren, verwerken, indexeren en opleveren van beelden die door verschillende apparaten zijn vastgelegd. Hiertoe behoren multifunctionele printers (MFPs) en gespecialiseerde toestellen, zoals scanners voor grote formaten en netwerkscanners. De scansoftware biedt bedrijven ongelimiteerde scanmogelijkheden — Kodak alaris rekent geen ‘kosten per klik’, maar een totaalbedrag. Deze oplossing omvat ook de ongelimiteerde output van doorzoekbare PDF bestanden, zonder dat dit extra kosten met zich mee brengt.
Meer weten over Kodak Capture Pro?

Neem dan contact op met onze Sales afdeling via sales@docspro.nl of telefonisch via 0172 – 419 334. Lees ook de referentiecase van PostNL.