Kofax Analytics

Meten is weten! Kofax Analytics biedt geoptimaliseerde out-of-the-box dashboards gericht op het zichtbaar maken van de effectiviteit van uw capture oplossing. Net zo belangrijk is dat Kofax Analytics interactieve weergaven levert van de systeemprestaties van uw oplossing waardoor beheerders beter verslag uit kunnen brengen over de effectiviteit van hun capture oplossing en de algehele gegevensdoorvoer kunnen verbeteren.

Wat is er mogelijk met Kofax Analytics?

  • Terugblikken op het aantal batches en documenten die momenteel in het systeem actief zijn. Met één enkele klik kunt u het aantal batches en documenten filteren per batch klasse en eventuele knelpunten vroegtijdig in het proces identificeren. Dit helpt beslissingen te nemen en personeel zo snel mogelijk in te schakelen om het probleem te verhelpen.
  • Evalueer door middel van statistieken de productiviteit van uw teams. Zoom in op het verwerkingsproces van het aantal batches, documenten en pagina’s per uur, per dag, per maand of per jaar, per team of per business proces.
  • Bekijk nauwkeurig uw statistieken tussen extractie en validatie om mogelijke verbeteringen te identificeren. Zoom in op veldniveau om velden met een laag herkenningspercentage te identificeren die handmatig gecorrigeerd moeten worden en helpt u om de juiste maatregelen te nemen om de kwaliteit van het capture proces te verbeteren.
  • Versterk uw kritisch inzicht in alle aspecten van uw capture oplossing inclusief de prestaties, nauwkeurigheid en kosten.

Voordelen van Kofax Analytics

  • Maak real-time trends toegankelijk om tijdige beslissingen te nemen.kofax analytics
  • Geeft gebruikers met zelfservice mogelijkheden toegang tot de interactieve web-based dashboards en inzicht in de processen en business om nieuwe rapporten te maken of databasequery’s aan te passen zonder dat de IT-afdeling er aan te pas moet komen.
  • Stel dashboards al tijdens het scannen zichtbaar aan iedereen.
  • Eenvoudige toegang en consolidatie van gegevens van meerdere Kofax Capture installaties.

Meer weten?
Meer weten over hoe Kofax Analytics van toegevoegde waarde kan zijn in uw oplossing? Neem contact op met Docspro en wij informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0172 – 419 334 of mail naar sales@docspro.nl.