Kofax Capture

Kofax Capture is een uitermate functierijke oplossing voor het batchgewijs scannen van documenten om deze vervolgens te kunnen classificeren, te indexeren en eventueel te verrijken door er informatie aan toe te voegen. Kofax Capture vormt de basis van het papierloze kantoor en kan desgewenst worden uitgebreid met aanvullende functionaliteit. Hiervoor is onder andere de module Kofax Transformation Modules beschikbaar voor het intelligent classificeren van uw documenten.

Kofax Capture, de mogelijkheden

Op iedere plaats in de organisatie waar inkomende documenten, faxberichten, e-mailberichten en elektronische documenten de input vormen voor achterliggende bedrijfsprocessen zorgt de inzet van Kofax Capture voor:

  • Een significante daling van de operationele kosten
  • Een forse toename van de productiviteit
  • Een sterk verbeterde data kwaliteit
  • Conformiteit met wet & regelgeving en verbeterde compliance
  • Een bijzonder schaalbare oplossing
  • Een wereldwijd inzetbare en ondersteunde oplossing

Kofax Capture, hoe werkt het?

Door de inzet van Kofax Capture als scanoplossing produceert u images (PDF, PDF/A, JPG en TIFF) van hoge kwaliteit en beschikt u over standaard functionaliteit om gegevens geautomatiseerd van de gescande documenten uit te lezen middels Optical Character Recognition (OCR). Aan de gescande documenten kunnen handmatig indexgegevens worden toegevoegd. Het is daarnaast mogelijk om de indexgegevens automatisch te laten controleren op juistheid, bijvoorbeeld door een validatie tegen een database.

Kofax Capture voorziet in standaard export scripts (integratie functionaliteit) om gescande documenten en verzamelde indexgegevens door te zetten naar toonaangevende ECM pakketten zoals IBM Content Manager, IBM FileNet, EMC Documentum, Hummingbird DM, Microsoft SharePoint, Hyland OnBase, OpenText Livelink en Alfresco. De gebruikersvriendelijke Kofax Capture software kan zowel centraal als decentraal worden ingezet. De gescande documenten (inclusief de indexgegevens) kunnen in een decentrale variant via het netwerk (LAN, WAN of internet) ter verdere verwerking worden aangeboden. Hierdoor beschikken uw medewerkers op elke gewenste locatie nog dezelfde dag over up-to-date informatie.

Kofax Capture Enterprise Edition, extra zekerheid

De Kofax Capture Enterprise Edition is uitgerust met geavanceerde storingsbeveiliging die er voor zorgt dat ook tijdens storingen op (de verbinding met) de server of bij problemen met de database, het scanproces niet verstoord wordt. Kofax Capture Enterprise Edition is een high availability systeem dat automatisch overschakelt naar de backup server, mocht er met het primaire systeem niet gewerkt kunnen worden.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de Kofax Capture software? Neem dan contact op met onze afdeling Sales via sales@docspro.nl of telefonisch via 0172-419334.