Kofax Monitor

Wilt u realtime op de hoogte blijven van het functioneren en de prestaties van uw scanoplossing? Dan is Kofax Monitor de oplossing voor u. Kofax Monitor onderzoekt continue of alle systemen en daarvan afhankelijke bedrijfsprocessen goed functioneren. Met Kofax Monitor heeft u inzicht in alle belangrijke informatie met betrekking tot uw scanproces zoals scanvolumes, verwerkingstijd per batch, aantal scanlicenties dat in gebruik is en of scanstations bij op afstand gelegen kantoren actief zijn.

Kofax Monitor, geautomatiseerd scanprocesproblemen isoleren en melden

De grafische interface van Kofax Monitor is eenvoudig in gebruik voor zowel technische als niet-technische werknemers en geeft in een oogopslag een beeld van uw gehele scanomgeving. Met deze informatie kan uw IT afdeling gericht aan het werk om het probleem snel te verhelpen. Daarnaast is de Kofax Monitor software ook in staat om zelfstandig maatregelen te nemen in geval van een storing, bijvoorbeeld door het geautomatiseerd herstarten van een proces.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over Kofax Monitor? Neem dan contact op met onze afdeling Sales via sales@docspro.nl of telefonisch via 0172 – 419 334.