Kofax Transformation Modules

Voor het verregaand optimaliseren en automatiseren van het scanproces is Kofax Transformation Modules (KTM) ontwikkeld. Met KTM worden uw gescande documenten automatisch geclassificeerd en wordt de relevante data die zich op die documenten bevindt automatisch uitgelezen. Menselijke handelingen worden hierbij tot een minimum beperkt.

Kofax Transformation Modules, hoe werkt het?

Met KTM kunnen documenttypen, zoals formulieren, facturen en brieven na het scannen automatisch worden herkend en geclassificeerd. Bovendien kunnen dankzij geavanceerde OCR technologie gegevens geautomatiseerd van de documenten gelezen worden (extractie). De verzamelde gegevens kunnen vervolgens weer worden doorgezet voor verdere verwerking in uw content management systeem en achterliggende bedrijfsapplicaties.

Zelf de automatische herkenning optimaliseren

Door de inzet van gebruiksvriendelijke ‘learn-by-example’ technieken voor de classificatie, separatie en data extractie van documenten kunnen oplossingen met KTM snel en eenvoudig worden geconfigureerd en geoptimaliseerd. Daarmee is KTM één van de meest complete en veelzijdige free form document transformatie producten die op dit moment verkrijgbaar is.

Meer weten?
Wilt u meer weten over Kofax Transformation Modules? Neem dan vrijblijvend contact op met onze Sales afdeling via sales@docspro.nl of telefonisch via 0172 – 419 334. Bent u een bestaande klant en heeft u interesse in de nieuwste versie van KTM, te weten 6.0, lees de folder of neem contact met ons op.