Kofax Customer Communications Manager

Betere klantenbinding door gepersonaliseerde informatie via het medium naar keuze

De Kofax Customer Communications Manager is één krachtig communicatieplatform waarmee bedrijven en andere organisaties hun klanten écht aan zich kunnen binden. Doordat deze technologie is geïntegreerd in de achterliggende logistieke en administratieve processen, verloopt het hele proces efficiënter en beter. Alle uitgaande communicatie is met behulp van templates eenvoudig af te stemmen op de vereiste voorschriften en huisstijlen.

customer-communications-manager-chart

Kofax CCM: flexibel en krachtig platform

Kofax Customer Communications Manager is een flexibel, maar krachtig platform dat ontworpen is om effectief op maat gemaakte en gepersonaliseerde documenten te genereren in formaten die door de klant geprefereerd worden. Denk aan email, papier, social media, SMS of via portals. U creëert hiermee een flexibel werkklimaat en de klantervaring wordt verbeterd met communicatie die tijdig, relevant en gepersonaliseerd is. En dit alles met minimale afhankelijkheid van de IT afdeling! Kofax Customer Communications Manager stelt zakelijke gebruikers in staat om snel en eenvoudig documenten te personaliseren en alle uitgaande communicatie te managen.

Geautomatiseerd gepersonaliseerde uitgaande communicatie

Dit product is ideaal voor uitgaande communicatie als onder andere contracten, voorstellen, verzekerings- en hypotheekstukken. Hiermee kan er direct op veranderende marktomstandigheden en de voortdurend veranderende vraag van klanten ingespeeld worden. Deze krachtige software stelt managers in staat om op een juiste manier op correspondentie in te springen en de afhankelijkheid van de IT afdeling te verminderen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de Kofax Customer Communications Manager? Neem dan contact op met onze afdeling Sales via sales@docspro.nl of telefonisch via 0172-419334.