Kofax Mobile Capture

Kofax Mobile Capture verandert uw smartphone of tablet in een geavanceerde documentscanner. De Kofax Mobile Capture App is uitgerust met de krachtige Virtual ReScan (VRS) image optimalisatie technologie van Kofax. Met deze krachtige functionaliteit kunnen uw verkopers of uw klanten zelf met hun smartphones of tablets documenten, foto’s en data afvangen om zodoende de kritische bedrijfsprocessen waarvoor ze de input vormen zo vroeg mogelijk in gang te kunnen zetten.

De moderne consument verwacht direct antwoorden op vragen als:kofax mobile capture

  • Wat is de status van mijn declaraties of lening?
  • Heeft u mijn document ontvangen?
  • Wanneer krijg ik een bevestiging?
  • Wanneer is mijn rekening beschikbaar?

Versnel bedrijfsprocessen

Met de inzet van  Kofax Mobile Capture is het mogelijk om betere en snellere service te verlenen aan uw klanten door uw smartphone of tablet in een geavanceerde scanner te veranderen. U kunt de documenten met uw smartphone of tablet afvangen en de relevante data automatisch naar uw achterliggende line-of-business applicaties en processen doorzetten. U kunt nu direct starten met het declaratieproces, informatie sturen voor het aangaan van een lening, klanten voorzien van een ontvangstbevestiging en nog duizend-en-één andere taken. Dit alles rechtstreeks vanuit de palm van uw hand.

Wanneer u uw medewerkers of klanten in staat stelt documenten te digitaliseren en de data af te vangen op het punt waar het document ontstaat om deze data vervolgens direct door te geven aan uw achterliggende systemen, verhoogt u de snelheid van uw verwerkingen en transacties waarmee u zich van de concurrentie zult onderscheiden

Gebruik van Kofax VRS

Kofax Mobile Capture maakt gebruik van Kofax VRS. Met deze gepatenteerde beeldoptimalisatie technologie worden afbeeldingen tot kleinere bestandsgroottes gecomprimeerd en de kwaliteit geoptimaliseerd. Door deze optimalisatie worden er vanuit Kofax Mobile Capture alleen documenten van de hoogste kwaliteit geproduceerd.

Kofax Mobile Capture App

In de ITunes App Store en op Google Play kunt u nu de Kofax Mobile Capture App downloaden. Deze app kunt u gratis downloaden en gebruiken om kennis te maken met de verschillende mogelijkheden van Kofax Mobile Capture. Met de Kofax Mobile Capture App kunnen onder andere visitekaartjes en kwitanties vastgelegd worden door een smartphone of tablet.

ITunes App Store
Kofax Mobile Capture
Google Play
Kofax Mobile Capture

Wat maakt Kofax Mobile Capture mogelijk?

  • Verander elke smartphone of tablet in een geavanceerd scanapparaat voor het afvangen van informatie
  • Automatische optimalisatie van afbeeldingen naar de hoogste kwaliteit
  • Transformeer afbeeldingen naar aanpasbare en doorzoekbare informatie met een kleinere bestandsgrootte
  • Voeg meta data toe
  • Verstuur informatie naar de juiste business processen, archieven of systemen

Meer weten over Kofax Mobile Capture?

Neem contact op met Docspro en wij informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0172 – 419 334 of mail naar sales@docspro.nl. Leest u ook eens de referentiecase van DSW Zorgverzekeraar.