Kofax TotalAgility

Kofax TotalAgility (KTA) levert de essentiële hulpmiddelen om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en flexibiliseren. Moderne organisaties worden voortdurend geconfronteerd met veranderingen. Groeiende concurrentie, nieuwe wetgeving en andere invloeden vereisen dat organisaties hun processen eenvoudig kunnen aanpassen om kosten te beheersen, klantenservice op hoog niveau te waarborgen en een sterke concurrentiepositie te behouden.

Productfolder ROI berekening BPM Blog Informatie aanvragen

Kofax TotalAgility is een geïntegreerde Business Process Management (BPM) suite die krachtige mogelijkheden biedt voor het ontwerpen, uitvoeren, bewaken en optimaliseren van processen via twee gebruikersinterfaces: de Total Agility Builder en de TotalAgility Workspace. Alle functionaliteit is moeiteloos vanuit beide omgevingen toegankelijk, waardoor u beschikt over één krachtige tool voor beheer en sturing van al uw bedrijfsprocessen.

Kofax TotalAgility, de mogelijkheden

Kofax TotalAgility stelt organisaties in staat om concrete verbeteringen te realiseren voor de meest voorkomende bedrijfsprocessen. De BPM suite kunt u gebruiken ter ondersteuning en bewaking van het huidige proces of u kunt besluiten om volledige procesoptimalisatie door te voeren inclusief een herontwerp van uw huidige proces. Door deze flexibiliteit is Kofax TotalAgility geschikt voor een breed scala aan toepassingen, zowel voor grote als kleine processen. De software is eenvoudig te integreren met andere bedrijfsapplicaties in uw organisatie.

Kofax TotalAgility levert u:Kofax TotalAgility via Docspro
  • Meer grip op de bedrijfsprocessen
  • Kortere doorlooptijden
  • Automatische routering
  • Kostenreductie en snellere time to market
  • Controle en beheer van werkprocessen (alle taken, activiteiten en resources in uw werkprocessen)
  • Informatie en documenten zijn snel en eenvoudig terug te vinden vanuit meerdere toepassingen
  • In één oogopslag inzicht wie, welke beslissingen heeft genomen en op welk moment
Huidige Kofax gebruiker

Maakt u op dit moment gebruik van Kofax Capture of Kofax Transformation Modules? Lees dat verder over het uiterst interessante migratietraject! Dit Kofax Accelerate program houdt onder meer in dat u uw huidige licenties tot het einde van het jaar 1-op-1 over kunt laten zetten. U betaalt enkel de kosten voor de service en diensten die hiervoor vanuit Docspro benodigd zijn.

Meer informatie 

Bent u benieuwd wat Kofax TotalAgility voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via sales@docspro.nl of telefonisch via 0172 – 419 334. U kunt ook gratis een globale ROI berekening laten maken door één van onze solution specialisten. Nu al nieuwsgierig hoe Kofax TotalAgility werkt en is opgebouwd? Lees dan hier verder.

Neem contact op