Datacap IBM Software

datacap-ibm-logoDatacap is onderdeel van IBM en ontwikkelt scansoftware om intelligent scannen van documenten mogelijk te maken. Datacap heeft voor het scannen van documenten een uitgebreid portfolio opgebouwd van verschillende scansoftware waarmee een groot aantal scanoplossingen
gerealiseerd kan worden.

Datacap, IBM software – Taskmaster

Als basis voor het scannen van documenten heeft Datacap Taskmaster ontwikkeld. Een compleet scanplatform welke voorziet in het scannen en verwerken van uiteenlopende documenten zoals facturen, formulieren, correspondentie, etc. Door regels te configureren – met behulp van de Rules Engine – in Taskmaster bent u eenvoudig in staat een scanoplossing te realiseren die perfect aansluit op uw bedrijfsspecifieke eisen. En indien nodig verandert u de regels als uw omgeving daarom vraagt. Taskmaster vereenvoudigt hierdoor de afhandeling van documenten, verlaagt de kosten en verbetert de nauwkeurigheid van gedigitaliseerde gegevens.

Datacap Taskmaster, de voordelen

Onbeperkte flexibiliteit door de Datacap Rules Engine
Met de Datacap Rules Engine is het configureren en aanpassen van uw volledige scanproces kinderspel geworden.

Onafhankelijk scannen

Met Taskmaster bent u niet gebonden aan bepaalde applicaties en/of technieken. U kunt gebruik maken van de beste OCR-engines, SOA, ECM-oplossingen, databases of scanners.

Lage kosten

Door eenvoudige en vooral door minder configuratie van de scansoftware kunnen de kosten van uw gehele scanoplossing laag blijven. Daarnaast maakt Datacap gebruik van een eenvoudige heldere licentiestructuur zonder dongles.

Datacap Taskmaster voor formulierherkenning

Met Taskmaster haalt u efficiënt alle informatie van alle formulieren die u scant, zoals geprinte tekst, handgeschreven tekst, barcodes of checkboxen. De innovatieve Dynamic Natural Analysis technologie biedt Taskmaster de mogelijkheid om gegevens te vinden op gestructureerde, semi-gestructureerde en ongestructureerde formulieren. De scansoftware van Datacap zal formulieren eenvoudig scannen, classificeren, herkennen, valideren en exporteren naar de oplossing van uw keuze. Een waar scanplatform voor formulierherkenning.

Datacap Taskmaster voor het indexeren van documenten in hoog volume

Het handmatig indexeren van documenten blijft vaak de bottleneck voor het verwerken van grote volumes documenten. Met behulp van Taskmaster kunt u dit probleem ondervangen en uw scanproces stroomlijnen. De scansoftware van Datacap herkent automatisch bepaalde indexwaarden op de gescande documenten, waardoor het handmatig indexeren zelfs totaal overbodig kan worden.

Scannen via het web

Met Datacap’s Taskmaster Web is het mogelijk scanfunctionaliteit naar de browser te brengen en maakt dit het uitbreiden van uw scanoplossing naar andere vestigingen zeer laagdrempelig. Door documenten te scannen op het punt van binnenkomst zal de verwerking van documenten versnellen. En daarbij neemt de kans op het kwijtraken van documenten af.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de scansoftware van IBM Datacap? Neem dan gerust contact op met onze Sales afdeling. Telefonisch zijn zij bereikbaar op 0172 – 419 334 en per mail via sales@docspro.nl.