Docspro Advanced PDF Creator

De Docspro Advanced PDF Creator is een aanvullende module op Kofax waarmee gescande documenten razendsnel en zeer nauwkeurig geconverteerd kunnen worden naar Full Searchable PDF’s. Daarnaast onderscheidt de Docspro Advanced PDF Creator zich vanwege de enorme compressie mogelijkheden (MRC), fast webview en de Born Digital Module.

We zien bij steeds meer organisaties die grote aantallen documenten te verwerken hebben een groeiende vraag naar een schaalbare en flexibele oplossing voor de compressie en conversie van documenten. Een oplossing die eenvoudig integreert met bestaande systemen en op een manier zodat de documenten geconverteerd worden naar een industrie standaard formaat (PDF, PDF/A, PDF/A-2u of PDF/A-3u). Met deze oplossing spelen we specifiek in op deze vraag.

Met de Docspro Advanced PDF Creator is het mogelijk om MRC compressie toe te passen op kleuren documenten waarbij compressie ratio’s tot wel 90% worden behaald. Dit zorgt ervoor dat minder opslag benodigd is en documenten sneller gedeeld kunnen worden. Daarnaast zorgt de unieke Born Digital Module van de Docspro Advanced PDF Creator ervoor dat documenten die een digitale oorsprong hebben, zoals office documenten, ook gecomprimeerd kunnen worden. Fast webview is standaard aanwezig en zorgt ervoor dat wanneer een PDF document van een website gedownload wordt, de eerste pagina’s al gelezen kunnen worden terwijl op de achtergrond de rest van het document wordt gedownload.

 

Docspro Advanced PDF Creator, de voordelen

  • Beperken van benodigde storage met behoud van kwaliteit
  • Gecomprimeerde en geconverteerde bestanden zijn middels  volledig doorzoekbaar op inhoud
  • Born Digital documenten kunnen comprimeren
  • Eenvoudig te integreren in uw bestaande Kofax omgeving
  • Ondersteuning voor fast webview
  • Schaalbaar; uitermate geschikt om zowel kleine als grote hoeveelheden documenten te converteren.

Meer weten?
Weten wat de Docspro Advanced PDF Creator kan betekenen voor onder andere de vindbaarheid van uw documenten? Neem dan gerust contact op met onze afdeling Sales via sales@docspro.nl of telefonisch iva 0172 – 419 333.