Docspro Digipoort Connector

Specifiek voor haar klanten binnen de overheid heeft Docspro de ‘Digipoort Connector’ ontwikkeld. Facturen die via Digipoort worden ingezonden kunnen met behulp van de Digipoort Connector worden opgenomen in het centrale factuurverwerkingsproces. Hierdoor kunnen facturen vanuit Digipoort op dezelfde manier als de fysieke facturen worden verwerkt. Centraal, veilig, efficiënt én minder gevoelig voor fouten.

Docspro Digipoort Connector, waarom?

Op dit moment komen er meer dan 15 miljoen facturen per post bij de overheid binnen die handmatig verwerkt moeten worden. Dit kost tijd en geld. Het elektronische postkantoor van de overheid ‘Digipoort’ stimuleert bedrijven om meer facturen digitaal in te sturen. Als bedrijven zijn aangesloten bij Digipoort kan informatie eenvoudig en op een veilige wijze met de overheid uitgewisseld worden. Als specialist in informatiemanagement en met de ervaring die bij de overheid is opgedaan, speelt Docspro in op deze ontwikkeling met de Docspro Digipoort Connector.

Docspro Digipoort Connector, hoe werkt het?

De Docspro Digipoort Connector maakt het voor u, als Kofax gebruiker binnen de overheid, mogelijk om naast fysieke facturen en digitale facturen die per e-mail binnenkomen, ook elektronische facturen te ontvangen in uw bestaande Kofax oplossing. De Docspro Digipoort Connector maakt het mogelijk om van de Digipoort factuur een leesbaar document te maken op basis van een template/sjabloon. Hierdoor wordt het document leesbaar wat noodzakelijk kan zijn voor de verdere verwerking.

Docspro Digipoort Connector, de voordelen

Met deze technologie kunt u als overheidsinstelling, leveranciers de mogelijkheid bieden om berichten via Digipoort aan te bieden. De leveranciers hebben het voordeel dat de berichten via Digipoort uiterst veilig, betrouwbaar en snel verwerkt worden. Voor u als overheidsinstelling kan de inkomende post op efficiënte en betrouwbare wijze worden verwerkt en wordt de kans op fouten geminimaliseerd, wat zich vaak laat vertalen in een winst in tijd én kosten.

Docspro Digipoort Connector interessant voor u?

Wilt u meer informatie over de toegevoegde waarde van de Docspro Digipoort Connector voor uw organisatie? Of bent u benieuwd naar referentiecases? Neem dan contact op met onze afdeling Sales via sales@docspro.nl of telefonisch via 0172 – 419 334.