Hyland, OnBase: verhoog rendement en productiviteit

2015_OnBase_Diamond_Award_Logo_Web

Naast de (eind)klant die een steeds snellere en betere service verwacht en de wens van organisaties om het rendement of de productiviteit te verhogen, wordt er vanuit de overheid en MVO steeds meer aangestuurd op digitaal werken: de digitale gemeente, wet op datalekken, dossiervorming, etc. OnBase is de oplossing die daar perfect op aansluit. 

Over Hyland, maker van OnBase

Hyland is de maker van OnBase, een alles-in- één, geïntegreerd Enterprise Information Platform voor het beheer van content, processen en cases. Al 25 jaar stelt Hyland meer dan 14.900 organisaties in staat om hun werkplekken te digitaliseren en werkzaamheden fundamenteel te transformeren. Hyland staat vermeld in Fortune 2016 Best Companies to Work For, de internationale ranglijst van beste werkgevers. De afgelopen jaren realiseert de organisatie wereldwijd een exponentiële groei.

OnBase leider in ECM

Vanwege de uitgebreide, op het Microsoft Windows platform gestoelde, OnBase ECM suite wordt Hyland Software door vooraanstaande analysten als Gartner en Forrester al enkele jaren tot de leiders in de enterprise content management markt gerekend. De kracht van een OnBase oplossing is dat het de documentstromen binnen uw bestaande bedrijfsprocessen, bedrijfsapplicaties en afdelingen kan samenbrengen en de documentgestuurde processen naadloos op elkaar afstemt.

Docspro, dé OnBase specialist2015_OnBase_Platinum_Award_Logo_Web

Docspro is sinds 2008 OnBase Authorized Solution Provider en maakt in haar oplossingen steeds vaker gebruik van deze efficiënte document management software. Met de meeste OnBase implementaties in de BeNeLux, mag Docspro zich dé specialist noemen in deze regio. Deze status wordt door OnBase onderstreept met diverse onderscheidingen en partner status. “Partijen zoals Docspro weten met hun jarenlange ervaring en expertise de beste OnBase oplossingen bij de klant te realiseren, allemaal doordat zij de klant en hun specifieke behoefte en processen centraal zetten,” aldus Bill Priemer, President en CEO van Hyland, maker van OnBase.

Productfolder – OnBase  Referentiecase Goudse Verzekeringen

Meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over de innovatieve en uiterst flexibele OnBase case management oplossingen? Of wilt u inzage in rapporten van Forrester en Gartner, bent u benieuwd naar meer klantencases? Neem dan contact op met Docspro. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0172 – 419 334. Ook kunt u een e-mail sturen naar sales@docspro.nl.