IBM

De software oplossingen uit het rijke informatie management portfolio van IBM stellen u in staat om krachtige content centrische oplossingen in te zetten waarin al uw uitgaande en inkomende documenten, en andere vitale bedrijfsgegevens veilig onder beheer gebracht kunnen worden. U kunt zodoende altijd en overal beschikken over de juiste informatie voor een snellere en betere besluitvorming.

Met de inzet van IBM content management oplossingen is alle gearchiveerde informatie – ongeacht uit welke applicatie of uit welk jaar – op ieder moment en op elke werkplek beschikbaar. Bovendien kan eibm premier business logoen document door meerdere werknemers tegelijk worden geraadpleegd, in originele vorm en gewoon rechtstreeks vanuit uw eigen bedrijfsapplicaties. En toch is opslag in de IBM ECM oplossingen volledig applicatieonafhankelijk, zodat uw overzichten en documenten tot in lengte van jaren beschikbaar zijn. Ook als u overstapt op een nieuw systeem.

Documenten kunnen worden gearchiveerd in vele grafische bestandsformaten, waaronder TIFF, BMP, JPG, en PDF(A). Gegevens op de documenten kunnen geautomatiseerd worden uitgelezen (OCR, ICR, OMR, barcodes en patchcodes) en als data worden doorgegeven naar andere applicaties. Doordat op meerdere niveaus kan worden geïndexeerd, kan iedere gewenste archiefstructuur worden ingericht.

IBM ECM producten inzetbaar op ieder platform

De producten uit het IBM ECM portfolio zijn inzetbaar op alle denkbare operating systemen en platformen zoals iSeries, zSeries, Sun Solaris, AIX, Windows en Linux server platformen. Standaard levert IBM diverse client interfaces mee waarmee uw digitale archief toegankelijk kan worden gemaakt. Daarnaast kan onder XP, Vista en Windows 7 ook voor een browser client worden gekozen waarmee het archief op een snelle en veilige manier wordt ontsloten.

Naast al deze voordelen kan de database van uw IBM ECM oplossing ook een prominente schakel in uw internetstrategie zijn, bijvoorbeeld om klanten gecontroleerd toegang te bieden tot eigen informatie, of om tussenpersonen of andere relaties on-line beschikking te geven over relevante documenten.

Onderstaand treft u een overzicht van de vele toepassingsmogelijkheden en rijke functionaliteit waarin met IBM ECM technologie kan worden voorzien.

IBM Content Manager
De informatie die voor een bedrijf van belang is, kent vele verschijningsvormen. Het leeuwendeel bestaat uit een mêlee aan documenten: brieven, facturen, rapporten, faxen, formulieren, e-mail, enzovoort. Maar ook andere soorten gegevens dienen te worden bewaard: spreadsheets, computer output, multimediabestanden, webpagina’s en nog veel meer. Bovendien bereikt al deze informatie uw organisatie langs uiteenlopende kanalen en bevindt ze zich meestal op diverse locaties. IBM Content Manager is erop gericht om deze ongestructureerde data veilig op te slaan, in beheer te nemen en om te vormen tot geordende en gemakkelijk toegankelijke informatie.

IBM Content Manager OnDemand

OnDemand is speciaal ontwikkeld voor het archiveren van computer output (spoolfiles), waarbij u zowel afzonderlijke documenten (bijvoorbeeld facturen) als lijsten en rapportbestanden geautomatiseerd kunt classificeren, indexeren en archiveren.   Met OnDemand kunnen allerlei gegevenstypen worden gearchiveerd, zoals line data, SCS en IBM AFPDS. Bovendien kan ook PDF output aan de hand van de data in de PDF´s worden geindexeerd, opgeslagen en opgevraagd. De gearchiveerde data kan gericht worden doorzocht, als het nodig is ook over meerdere jaren.

Benieuwd naar wat een IBM ECM oplossing voor u kan betekenen?       

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak indien u geïnteresseerd bent in een persoonlijke toelichting op of demonstratie van de talloze mogelijkheden die een ECM oplossing voor uw organisatie kan hebben. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0172 – 419 334 of stuur een e-mail naar sales@docspro.nl.