Kofax Communication Server

Het wordt steeds lastiger om grip te houden op een uniforme en gecontroleerde wijze van bedrijfscommunicatie in een wereld waarin een breed scala aan informatiekanalen en communicatiemedia vrij tot ieders beschikking staan. De integratie en automatisering van enterprise fax- en document distributie met uw bestaande bedrijfsapplicaties is een eenvoudig toe te passen instrument om de druk van de ketel te halen. Kofax Communication Server biedt alle mogelijkheden die van een moderne fax server oplossing verwacht mogen worden. En meer…..

De Kofax Communication Server (KCS), voorheen TOPCALL Communication Server, coördineert en beheert de geautomatiseerde uitwisseling van informatie afkomstig van verschillende bronnen. Het traditionele faxverkeer, maar in toenemende mate ook de communicatie die verloopt via kanalen als SMS en MMS. Met deze slimme fax- en communicatieserver software maakt u het mogelijk om de informatie-uitwisseling met uw klanten en relaties op een veilige en gecontroleerde wijze te beheren in alle voorkomende formaten. Een must voor de klantgerichte organisatie die steeds meer streeft naar real-time klantinteractie. Bovendien kunt u met de Kofax Communication Server accurater en efficiënter werken, terwijl u kosten kunt besparen.

Besparen door centralisatie faxverkeer

De uiterst geavanceerde KCS netwerk fax & communicatie server automatiseert tijdrovende , handmatige en papieren gedreven processen. De productiviteit van medewerkers gaat significant omhoog en de compliance risico’s van stand-alone faxverkeer en onbeveiligde voicemail, SMS en MMS communicatie worden volledig weggenomen. Daarnaast biedt Kofax Communication Server ook slimme en effectieve functionaliteit om informatie vanuit voicemail, SMS en MMS uit te wisselen en te koppelen aan uw bedrijfsprocessen.

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden die een Kofax Communication Server oplossing voor uw organisatie biedt?
Neem dan vrijblijvend contact op met onze Sales afdeling via sales@docspro.nl of telefonisch via 0172 – 419 334.