LuraTech PDF Compressor

We zien bij steeds meer organisaties die grote aantallen documenten te verwerken hebben, een groeiende vraag naar een schaalbare en flexibele oplossing voor de compressie en conversie van documenten. Een oplossing die eenvoudig integreert met bestaande systemen en op een manier zodat de documenten geconverteerd worden naar een industrie standaard formaat (PDF of PDF/A). Met deze oplossing spelen we specifiek in op deze vraag.

LuraTech PDF Compressor, hoe werkt het?

De grensverleggende software van LuraTech comprimeert niet alleen gescande documenten in PDF- of PDF/A-bestandsformaten die zelfs doorzoekbaar zijn middels OCR, maar wat deze oplossing uniek maakt is de Born Digital Module. Hierdoor kunnen gebruikers batches van digitale documenten (office, PDF) inclusief de bijlagen verwerken en converteren in PDF of PDF/A.

LuraTech PDF Compressor, de voordelen

  • Verminderen van inkomende data volumes met behoud van uitstekende beeldkwaliteit
  • Gecomprimeerde en geconverteerde bestanden zijn middels OCR volledig doorzoekbaar
  • Data-uitwisseling met bestaande systemen
  • Eenvoudig te integreren in een bestaande workflow
  • Schaalbaar; uitermate geschikt om zowel kleine als grote hoeveelheden documenten zo snel mogelijk te converteren.

LuraTech PDF Compressor, interessant voor u?

Wilt u meer informatie over de toegevoegde waarde van de LuraTech PDF Compressor voor uw organisatie of wenst u een korte demonstratie? Neem dan contact op met onze afdeling Sales via sales@docspro.nl of telefonisch via 0172 – 419 334.