Vacature: Medewerker Planning & Operations (m/v)

Om ons succes verder uit te bouwen zijn we per direct op zoek naar een accurate en klantgerichte Medewerker Planning & Operations (m/v):

In deze functie ondersteun je de afdeling Planning & Operations. Deze afdeling zorgt ervoor dat de verkochte softwareoplossing en eventueel hardware tijdig geleverd en in gebruik genomen kan worden bij onze klanten. Dit houdt in dat de juiste soft- en hardware tijdig ingekocht moet worden bij onze leveranciers, maar ook het inplannen van onze specialisten en consultants voor de installatie en/of implementatie, allemaal in afstemming met de klant. Een belangrijk onderdeel is het accuraat verwerken van klantgegevens en de gemaakte afspraken en/of mutaties in contracten. Hoewel bij deze functie de nadruk ligt op het contractbeheer, zijn we vanwege de verscheidenheid aan taken, op zoek naar een collega die breed inzetbaar is en klantgericht te werk gaat. Je komt in een klein team te werken waar een proactieve houding en hoge mate van zelfstandigheid is gewenst.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Opstellen, beheren en bewaken van contracten
 • Invoeren van klantgegevens
 • Borgen en bewaken van afspraken
 • Klantcontact; overleg en afstemming m.b.t. planning en contract
 • Overige taken ter ondersteuning van de afdeling

Functie-eisen

 • Communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels)
 • Kan goed samenwerken in een klein team
 • Accuraat en doortastend
 • Kennis van MS office
 • Minimaal MBO-4 niveau (door kennis of ervaring)
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar (meer in overleg mogelijk)

Bedrijfscultuur

Docspro telt circa 40 gemotiveerde en betrokken medewerkers die dagelijks op professionele wijze en met veel kennis en enthousiasme een bijdrage leveren aan het succes van Docspro. Wij streven naar een kwalitatief hoogwaardig resultaat, staan open voor ambitie en innovatie en hebben een prettige werksfeer hoog in het vaandel staan. Zo is de cultuur informeel en open, wordt er hard gewerkt, maar is er tussendoor ook ruimte voor een gezonde dosis humor en ontspanning.

Over Docspro

Docspro, een dochterbedrijf van Canon, is sinds 1994 een toonaangevende leverancier van business software en services en is erkend specialist op het gebied van informatiemanagement en digitale transformatie. Met technisch hoogwaardige oplossingen ondersteunt Docspro 500+ organisaties in Nederland en België. Organisaties hebben met de oplossingen van Docspro meer grip gekregen op de informatiestromen, processen verregaand geoptimaliseerd en zijn efficiënter gaan werken, met als resultaat: een hogere mate van flexibiliteit, een verbeterde klanttevredenheid, meer gemotiveerde medewerkers en een hoger bedrijfsrendement! Klik hier voor meer informatie over Docspro.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie, stuur dan je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae naar vacature@docspro.nl. Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Docspro (0172-419 334) en vragen naar Martin Schippers.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.