Blogs

5 Redenen om naar de Hyland Cloud te gaan

5 Redenen om naar de Hyland Cloud te gaan

OnBase, het Content Services platform van Hyland, wordt door vele organisaties gebruikt om documenten, afbeeldingen en andere vormen van content te beheren. Hierdoor zijn organisaties in staat om efficiënter te werken, informatie beter te beheren en de besluitvorming te verbeteren.im png

Als het gaat om het hosten van OnBase, zijn er verschillende opties beschikbaar. Zo is er de keuze om uw software te hosten vanuit:

  • Uw eigen interne servers
  • Een extern Cloud platform;
  • Of vanuit de Hyland Cloud

Waarom zou u OnBase in de Hyland Cloud laten hosten?

Hieronder volgen 5 redenen waarom het hosten van OnBase in de Hyland Cloud voordelig is voor organisaties die op zoek zijn naar een veilige en schaalbare oplossing voor hun content services behoeften.

1. Schaalbaarheid en flexibiliteit

In de Hyland Cloud kan de oplossing eenvoudig op- en af worden geschaald, afhankelijk van de veranderende behoeften van uw organisatie. Denk hierbij onder andere aan piekperiodes, waarbij in een korte periode veel documenten en data door OnBase verwerkt moeten worden. Daarnaast kan u als organisatie eenvoudig nieuwe gebruikers, afdelingen of zelfs volledige bedrijven aan de oplossing  toevoegen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de hard- en software.

2. Kostenbesparingen

Het hosten van OnBase in de cloud betekent dat organisaties niet langer kosten hoeven te maken voor het onderhouden van hun eigen IT-infrastructuur en het inhuren van IT-personeel om deze infrastructuur te beheren. In plaats daarvan worden deze activiteiten uitgevoerd door de Cloud provider, waardoor organisaties meer middelen kunnen vrijmaken voor hun kernactiviteiten.

3. Disaster Recovery

De Hyland Cloud biedt meerdere datacenters in verschillende geografische locaties. Zo is Hyland in staat om u redundantie en fail over mogelijkheden aan te bieden die helpen de bedrijfscontinuïteit te waarborgen in het geval van een calamiteit of ramp.

4. Verbeterde beveiliging

De Hyland Cloud is doorgaans beter beveiligd dan on-premise oplossingen. Dit komt doordat Cloud providers robuustere beveiligingsprotocollen hebben, zoals onder andere encryptie, firewalls, inbraakdetectie en andere beveiligingsmaatregelen die zijn ontworpen om bescherming te bieden tegen datalekken en andere cyberdreigingen. Hyland heeft veel geïnvesteerd in het opzetten van een veilige en compliant Cloud infrastructuur, inclusief het behalen van belangrijke certificeringen zoals ISO 27001 en SOC 2. Dit betekent dat organisaties die hun OnBase oplossing in de Hyland Cloud hosten, kunnen profiteren van dezelfde beveiligingsprotocollen en -praktijken die door de grootste bedrijven ter wereld worden gebruikt.

5. Toegankelijkheid

De Hyland Cloud is toegankelijk vanaf elke plek met een internetverbinding, waardoor er meer flexibiliteit is in hoe en waar werknemers kunnen werken. Dit kan met name gunstig zijn voor medewerkers die op externe locaties werken of organisaties met meerdere vestigingen.

OnBase cloud

Deel dit met vrienden!

Meer weten over de Hyland Cloud?

Vul onderstaand formulier in en één van onze collega's neemt zo snel mogelijk contact met u op.