Conversie van papieren documenten naar doorzoekbare en bewerkbare bestanden

ABBYY

Maak kennis met de baanbrekende ABBYY Recognition Server

ABBYY

Wereldwijd opereert ABBYY met meer dan 1000 werknemers om documentgestuurde bedrijfsprocessen te optimaliseren. ABBYY is een van de grote spelers op de markt van document -en dataherkenning. De ABBYY Recognition Server wordt gebruikt door bedrijven voor grootschalige en geautomatiseerde conversie van papieren documenten naar doorzoekbare en bewerkbare bestanden, zoals Microsoft Office documenten, PDF en PDF /A documenten. De gewonnen informatie kan direct worden geëxporteerd naar Microsoft SharePoint of andere achterliggende systemen.

ABBYY producten zijn in meer dan 140 landen te verkrijgen, ondersteund door een netwerk van regionale en internationale partners. Intern onderzoek wijst uit dat het totaal aantal gebruikers van ABBYY producten, variërend van retail software voor pc en mobiele telefoon tot bedrijfssoftware, al is gestegen tot 35 miljoen gebruikers.

Docspro is als certified partner van ABBYY erkend specialist en implementatiepartner van de baanbrekende software van ABBYY.

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan via onze social media kanalen.
LinkedIn

Meer weten over ABBYY?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.

  • Wij nemen deze gegevens op in ons CRM systeem om contact met u op te nemen. Indien u wenst dat wij uw gegevens moeten verwijderen, dan vernemen wij dat graag. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
  • * verplichte velden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag Offerte