Wij helpen u automatisch slimmer te werken

Innovatieve software oplossingen

Meer dan 25 jaar ervaring

Kwaliteit bewaken en verbeteren

Analytics

Hoe maakt u de kwaliteit en effectiviteit van uw capture oplossing zichtbaar?

Analytics

Hoe maakt u de kwaliteit en effectiviteit van uw capture oplossing zichtbaar? Hoe krijgt u inzicht in de prestaties, nauwkeurigheid en kosten, zodat u de juiste maatregelen kunt nemen om de gegevensdoorvoer te verbeteren?

U wilt terugblikken op het aantal batches en documenten dat momenteel in het systeem actief is. Met één enkele klik wilt u het aantal batches en documenten filteren per batchklasse. Eventuele knelpunten wilt u zo snel mogelijk in het proces identificeren.

Meten is weten!

Analytics helpt u om beslissingen te nemen. U kunt medewerkers op de kortst mogelijke termijn inschakelen om eventuele problemen te verhelpen. Met statistieken kunt u de productiviteit van uw teams evalueren. Waar u maar wenst, kunt u inzoomen op het verwerkingsproces van batches, documenten en pagina’s: per uur, per dag, per maand, per jaar, per team of per businessproces! Met analytics kunt u extracties en validaties evalueren om mogelijke verbeteringen te identificeren. U kunt op veldniveau inzoomen, zodat u velden die handmatig gecorrigeerd moeten worden, signaleert.

Voordelen

  • Trends zijn in realtime toegankelijk, zodat u tijdig beslissingen kunt nemen.
  • Gebruikers krijgen via webbased dashboards inzicht in de business en processen. Zij kunnen zelf rapporten maken en databasezoekopdrachten aanpassen – zonder tussenkomst van de IT-afdeling!
  • Dashboards zijn al tijdens het scannen voor iedereen zichtbaar.
  • Eenvoudige toegang tot meerdere Capture-installaties en geconsolideerde gegevens.

Meer weten over Analytics?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.