Wij helpen u automatisch slimmer te werken

Business consultancy voor digitale oplossingen

Wij helpen u automatisch slimmer te werken

De komst van nieuwe digitale technologieën en de complexiteit van processen binnen uw organisatie zorgen, dat deze inzetten in de dagelijkse praktijk ingewikkelder en onvoorspelbaarder is dan ooit. Uw organisatie, afdeling of team heeft de ambitie om te verbeteren. Zeker waar het gaat om de inzet van automatisering binnen uw processen. Maar hoe, waar en wanneer begint u? Om waarde te blijven bieden aan uw klanten, de klant- én medewerkerstevredenheid te vergroten,  is continu veranderen en digitalisering een must. Onze business consultants helpen u hierbij. U leunt op hun jarenlange kennis en praktijkervaring.

Processen optimaliseren door passende begeleiding en advies

Onze business consultants zijn gespecialiseerd in het inventariseren van de processen en (digitale) data- en documentstromen daarbinnen. En deze te koppelen aan de juiste digitale oplossing voor uw situatie. Denk hierbij aan intelligent automation, robotic process automation of content services. Met behulp van de inzet van ons Business Acceleration Model zijn onze business consultants in staat resultaten te realiseren die tot strategische niveau merkbaar zijn.

Docspro Business Acceleration Model

Een voorbeeld van optimaal benutten van data en informatie

De lokale overheid verzorgt de afhandeling van subsidieaanvragen van burgers voor energiebesparende oplossingen in hun woningen. Mensen kunnen tot drieduizend euro subsidie ontvangen van de instantie. Dat is veel geld voor gezinnen, maar de registratie en goedkeuring van binnenkomende bonnen en facturen van burgers tot en met het uitbetalen van de subsidie duurde maanden. Mensen konden die periode financieel niet overbruggen, dus kozen ze er vaak voor om niet te verduurzamen. Daarom klopte de instantie bij ons aan. Onze geadviseerde verbeteringen in het proces en de digitale oplossing zorgde, dat burgers nu binnen 1 week hun aangevraagde subsidie ontvangen.

‘Ja, in ons bedrijf kan ik een proces of (digitale) documentstroom opnoemen, die nu nog door onze mensen handmatig wordt uitgevoerd. Dat kan vast slimmer. Wie weet zelfs met een koppeling naar andere processen en procedures. Kan ik bij jullie aankloppen om te kijken waar wij meer winst halen? En wat de beste oplossing is?’ Jazeker!

Neem contact met mij op

Resultaten van business consultancy in digitalisering van uw processen

  • De kwaliteit van de werkzaamheden verbetert aanzienlijk. Met minder handelingen en in minder tijd verlopen processen soepel en snel
  • Er worden minder fouten gemaakt. Processen, werkzaamheden en handelingen worden geautomatiseerd. Dit bespaart u nog meer tijd en geld
  • Een digitale collega gaat 24/7 door, wat de productiviteit bevordert
  • Gedigitaliseerde processen verhogen daarmee de klanttevredenheid en vergroten klantenbinding
  • Digitalisering, automatisering en robotisering zorgen bovendien, dat het werk door minder mensen wordt uitgevoerd. Dit verhoogt het rendement
  • U hebt capaciteit over om andere kernactiviteiten te doen en het bedrijf verder vooruit te helpen
  • Het werk wordt bovendien aantrekkelijker, doordat repeterende werkzaamheden tot een minimum zijn teruggebracht. Uw medewerkers krijgen zo meer binding met hun werk en dat ziet u terug in betere prestaties.

Spar eens met een van onze business consultants over uw opties

Rima de BruijnZoekt u een betrokken kennispartner voor de automatisering binnen uw processen en (digitale) data- en documentstromen?
Vul onderstaand formulier in en Rima neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Relevante artikelen

Stel een vraag Offerte