Athora Nederland zeer tevreden over Content Services platform

Athora Nederland zeer tevreden over Content Services platform OnBase

In Düsseldorf spraken wij met Wouter Slijkerman en Anne Wesselink van Athora Nederland. In de video zijn zij aan het woord over de jarenlange samenwerking met Docspro. Anne Wesselink is Business Development Engineer bij Athora Nederland en ook betrokken bij het document management en het archief binnen Athora Nederland. Wouter Slijkerman is afdelingshoofd van de Document Management afdeling. Athora Nederland is de overkoepelende organisatie, onder Athora Nederland vallen onder andere de merken Zwitserleven en Reaal. 

Athora Nederland maakt gebruik van OnBase van Hyland en de daarbij horende consultancy. Dit hebben zij afgenomen via Docspro die de software ook geïmplementeerd heeft. OnBase wordt binnen Athora Nederland gebruikt als archiveringssysteem. Slijkerman raadt Docspro aan, omdat Docspro een fijne partner is om mee samen te werken. Docspro heeft goed gekwalificeerde software consultants die je altijd op weg kunnen helpen en goede accountmanagers die ons altijd helpen wanneer wij diensten van Docspro nodig hebben.  

Benieuwd naar de mogelijkheden van OnBase binnen uw organisatie? Aarzel dan niet een neem contact met ons op via onderstaand formulier. 

Meer weten over OnBase?

Vul het formulier in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.