Docspro is een laagdrempelige partner van Doc-Direkt

Doc-Direkt

Doc-Direkt positief over de dienstverlening van Docspro

In die video is Rodney van der Stoep, Manager IT & Adviesdiensten bij Doc-Direkt aan het woord. Doc-Direkt is een van de zes departement overstijgende uitvoerende Shared Service Organisaties (SSO’s) van de Rijksoverheid op het gebied van het informatie huishouden. Doc-Direct is een samengestelde organisatie van meerdere overheidsorganen binnen het Ministerie van Binnenlandse zaken en Koninkrijksrelaties.

Van der Stoep geeft aan dat de dienstverlening van Docspro echt van toegevoegde waarde is voor de Rijksoverheid. “Docspro is een professionele, maar ook zeer laagdrempelige partner waarmee snel geschakeld kan worden. Het contact met Docspro is informeel en heel pragmatisch, zij zijn altijd opzoek naar een gezamenlijke oplossing en dan niet enkel over de huidige dienstverlening die we leveren. Ook kijken zij altijd naar nieuwe oplossingen die we in de toekomst samen kunnen ontwikkelen.”

Contact

Heeft u nog vragen over de dienstverlening van Docspro? Twijfel dan niet en neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Deel dit met vrienden!

Wilt u meer informatie over de referentiecase?

Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.