Docspro denkt oplossingsgericht bij Sligro

Docspro denkt oplossingsgericht bij Sligro

Tijdens de Hyland Summit in Düsseldorf spraken wij met Dennis van Eijsden, Applicatiebeheerder van de afdeling Document Management bij de Sligro Food Group. Van Eijsden beveelt Docspro echt aan, omdat Docspro Sligro datgene kan bieden daar waar behoefte aan is, goed kunnen meedenken en vooruitkijken naar de toekomst en waar Sligro naar toe wilt gaan.

Sligro maakt gebruik van verschillende softwareoplossingen van Docspro zoals Tungsten TotalAgility, Tungsten Robotic Process Automation en OnBase van Hyland. De combinatie van de producten en diensten die worden afgenomen bij Docspro, dragen bij aan meer efficiëntie. Dit houdt bijvoorbeeld in dat door de inzet van Robotic Process Automation medewerkers geen repetitieve handmatige taken meer hoeven uit te voeren en wat ervoor zorgt dat het sneller gaat en er minder menselijke fouten worden gemaakt.

Contact

Ook benieuwd hoe de producten en diensten van Docspro voor kostenbesparing kunnen zorgen binnen uw organisatie? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Deel dit met vrienden!

Wilt u meer weten over Hyperautomation?

Vul het formulier in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op