Meer efficiëntie door geconsolideerde oplossing

Voorkom complexe integraties, terwijl u kosten bespaart

Sterk verbeterde toegankelijkheid en beschikbaarheid van belangrijke informatie

Content Migratie

Verspreid door uw organisatie zijn in de voorbije jaren data- en document managementoplossingen (DMS of ECM) in gebruik genomen. Hierdoor zijn informatie databases ontstaan die zich bevinden op uiteenlopende systemen en platformen zonder dat er enige interactie tussen plaatsvindt. Organisaties die meerdere data of documentmanagementoplossingen in huis hebben ervaren toenemende mate dat zij voor uitdagingen staan met betrekking tot het beheer van de in deze document management opgeslagen data en de compliance issues die ermee gepaard gaan.

Directe gegevensuitwisseling tussen document management oplossingen van twee of meer verschillende document management softwarefabrikanten is in de praktijk onmogelijk. Door de grote verschillen in opslagformaten, databasemodellen, opmaak, data-encryptie en beveiliging die worden gehanteerd, is voor een migratie of consolidatie traject in nagenoeg alle gevallen maatwerk benodigd. Dit maakt migratie- en consolidatietrajecten erg kostbaar en risicovol en ze brengen veelal lange doorlooptijden met zich mee. Ondanks de uitstekende argumenten die voor consolidatie naar één centrale oplossing spreken, wordt er om deze redenen in de praktijk veelal vanaf gezien of vooruitgeschoven.

Op basis van onze jarenlange praktijkervaring bij het uitvoeren van document management migratie- en consolidatie trajecten en dankzij onze hechte contacten met deskundige en ervaren document management partijen wereldwijd, is Docspro in de gelegenheid om standaardoplossingen te leveren waarmee informatie vanuit verschillende legacy document management systemen kan worden gemigreerd naar een breed scala aan andere document management oplossingen op een transparante en betrouwbare wijze. Consolidatie van informatie naar één centrale oplossing levert substantiële voordelen op.

Content Migratie, de voordelen:

  • Kostenbesparing doordat een geconsolideerde oplossing veel beter en efficiënter te beheren is
  • Forse besparingen op licentie-, onderhouds- en supportkosten
  • Toegankelijkheid en beschikbaarheid van de belangrijke informatie sterk verbetert
  • Complexe integraties tussen verschillende systemen worden vermeden

Meer weten over Content Migratie?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.