Hoeveel tijd bent u kwijt aan het zoeken naar een contract?

Opzegtermijn verstreken? Niet met Contract Management

Verkrijg grip op uw contracten, opzegtermijnen en verplichtingen

Contract Management

Het doelmatig en effectief beheren van uw contracten is geen sinecure. Hoeveel contracten heeft uw organisatie in de loop der jaren afgesloten? Waar zijn deze opgeslagen? Wat is de looptijd ervan? En misschien wel het allerbelangrijkste: welke verplichtingen bent u aangegaan en welke rechten vloeien voort uit deze contracten?

Met een oplossing voor contractverwerking en contractbeheer van Docspro krijgt uw organisatie grip op deze vragen. Contracten worden vanuit een digitaal archief gekoppeld aan een contractmanagement systeem. Door contracten digitaal te beheren, versnelt u de doorlooptijd van de verwerking ervan. Bovendien bewaakt het systeem inzichtelijk welke contractuele rechten en plichten u heeft.

Contractbewaking

Het systeem signaleert (vroegtijdig) op welk moment u een contract moet verlengen of opzeggen. Met de ingebouwde rapportagefunctionaliteit kunt u op ieder gewenst moment een gedetailleerd overzicht op vragen van alle uitstaande contracten. Afspraken en verplichtingen worden zo inzichtelijk en kunnen tot in detail worden opgevolgd en nageleefd. Op die manier beperkt u risico’s tot een minimum. Tevens kunt u document workflow functionaliteit aan Docspro toevoegen en/of het integreren met uw ERP-systeem.

Contract Management, de voordelen:

  • Altijd inzicht in de status van een contract
  • Contracten zijn altijd vindbaar en direct beschikbaar vanaf de werkplek
  • Veilige opslag van contracten in een digitaal archief, waarbij autorisatie tot op document- of dossierniveau is in te stellen
  • Het systeem signaleert tijdig wanneer de vervaldatum van een contract nadert
  • Uitgebreide en eenvoudig te bedienen rapportagefunctionaliteit

Meer weten over Contract Management?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.