Nieuws

De Kofax Marketplace

Kofax Marketplace

Benieuwd naar wat er allemaal met uw Kofax omgeving kan? Met welke systemen uw Kofax omgeving kan integreren en welke koppelingen het kan maken? De Kofax Marketplace, voorheen ook wel bekend als de Kofax Smarthub, is hét nieuwe platform voor de uitwisseling van intelligente automatiseringscomponenten- en oplossingen voor in iedere branche. Op het platform kunnen verschillende leveranciers integraties en oplossingen aanbieden zoals onder andere: robots, sjablonen, workflows, scripts en oplossingen. Alle componenten en oplossingen kunnen naadloos integreren met uw Kofax omgeving. Wat kan dit dan voor u betekenen?

Waarde vergroten

De Marketplace kan ervoor zorgen dat u meer waarde haalt uit uw Kofax producten. U vindt hier namelijk kant-en-klare oplossingen om toe te voegen aan uw bestaande Kofax omgeving of andere oplossingen, wat ervoor zorgt dat u meer kunt met hetzelfde product.

Automatisering versnellen

U kunt het automatiseren van uw bedrijfsprocessen versnellen via de Marketplace. Het is namelijk mogelijk om de starttijd te verkorten met vooraf gebouwde codefragmenten, robots en/of sjablonen.

Robotisering

In de Marketplace wordt ook robotiseringssoftware aangeboden. Dit maakt het mogelijk om processen nog verder te automatiseren. Digitale werknemers vertalen zich in grotere besparingen en efficiëntie.

Ontdekken

De Marketplace geeft u de mogelijkheid om nieuwe projecten te ontdekken op het gebied van automatisering. Het verhogen van uw investering in Kofax-technologie resulteert in economisch voordeel.

Expertise

Het helpt u bij het vinden van experts die u kunnen helpen bij het implementeren van oplossingen.
Krijg antwoord op vragen, download de benodigde producten en verbreed uw kennis over nieuwe oplossingen.

Docspro modules

Wist u dat er in de Kofax Marketplace ook verschillende Docspro modules staan? Bijvoorbeeld de Docspro License Monitor, waarmee u real-time het aantal tikken in uw Kofax Capture of TotalAgility omgeving nauwkeurig kunt bijhouden. De Docspro Advanced PDF Creator, waarmee u gemakkelijk PDF bestanden kunt converteren of de Webservice Export Connector die ervoor zorgt dat u in een grafisch gebruikersinterface gemakkelijk kunt configureren met bijvoorbeeld REST of SOAP webservices.

Docspro Kofax Marketplace

Benieuwd naar de Kofax Marketplace?

Via onderstaande button komt u terecht op de Kofax Marketplace. Bij vragen hierover kunt u gerust contact met ons opnemen.

Naar de Marketplace

Deel dit met vrienden!