Al uw inkomende informatie centraal ontsluiten en intelligent verwerken

Digital Mailroom

Verregaand digitaliseren en automatiseren inkomende informatie met één 'capture' platform voor ontsluiten van e-mails, fysieke post, xml, apps en meer...

Digital Mailroom

Met de Digital Mailroom van Docspro kunt u al uw inkomende post, zowel fysiek (papier, fax) als digitaal (e-mail, xml, apps, etc) eenvoudig en betrouwbaar digitaal archiveren en verspreiden. Omdat deze werkzaamheden zijn geautomatiseerd, wordt uw post snel en accuraat verwerkt, ongeacht het volume. Een Digital Mailroom bespaart u niet alleen tijd en geld, maar voorkomt ook fouten.

Met de Digital Mailroom of Digitale Postkamer van Docspro is alle post direct toegankelijk voor alle medewerkers, inclusief thuiswerkers, medewerkers op regiokantoren, mobiele werkers, etc. Documenten worden bij binnenkomst in uw organisatie digitaal gearchiveerd in een document management systeem. Ze zijn direct toegankelijk voor iedere geautoriseerde medewerker, onafhankelijk van de locatie waar deze zich bevindt.

Wilt u op de hoogte blijven van de trends en ontwikkelingen? Volg ons dan via LinkedIn of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Capture, Classificatie en Export

Papieren documenten worden eerst gescand met een professionele documentscanner voor een optimale imagekwaliteit. Digitale bestanden worden direct in het capture proces opgenomen. Vooraf aangewezen e-mailboxen en faxservers worden automatisch uitgelezen. De ware kracht van Docspro’s digitale mailroom is dat een grote variëteit en diversiteit aan ongestructureerde documenten automatisch geïdentificeerd en geclassificeerd kan worden. Benodigde meta-datagegevens worden automatisch uit het document gelezen. De gedigitaliseerde, geclassificeerde en van meta-datagegevens voorziene documenten kunnen nu worden afgeleverd aan achterliggende DMS-, postregistratie-, CRM-, ERP- en ECM-systemen. Ook kunnen de documenten direct worden geplaatst op de workflow van het bijbehorende business proces voor verdere afhandeling binnen de organisatie.

Digital Mailroom, de voordelen:

 • Snellere verwerking inkomende post
 • Kans op zoekraken van documenten is geminimaliseerd
 • Nauwelijks handmatige handelingen
 • Lagere operationele kosten
 • Stroomlijnen van de informatietoevoer naar de achterliggende systemen
 • Verbeterde informatiepositie naar klanten, leveranciers en interne organisatie
 • Veilig digitaal archiveren van alle inkomende documenten
 • Snelle terugverdientijd (hoge ROI)

Meer weten over Digital Mailroom?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.

 • Wij nemen deze gegevens op in ons CRM systeem om contact met u op te nemen. Indien u wenst dat wij uw gegevens moeten verwijderen, dan vernemen wij dat graag. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
 • * verplichte velden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Referentiecases