Snellere Time to Closure en verbeterde klanttevredenheid

Sneller verwerkingsproces dankzij digital signing

Veilig, betrouwbaar en compliant

Digital Signing

Hoe vaak wacht u op een handtekening van iemand die tekenbevoegd is? Wanneer is deze persoon weer op kantoor? Als meerdere mensen tegelijkertijd met pen hun handtekening onder een overeenkomst dienen te zetten, kan deze wachttijd nog verder oplopen. Wanneer zijn zij allebei op kantoor? Ondertussen kunnen u en uw businesspartner(s) niet verder met uw werk, of krijgen uw klanten hun producten of diensten niet geleverd. Zijn alle documenten eenmaal ondertekend, dan moeten ze eerst worden gescand, voordat ze digitaal opgeslagen en verwerkt kunnen worden.

Toonaangevende organisaties binnen de overheid, in de bankensector, verzekeringswereld, retail en andere industrieën over de hele wereld, maken daarom steeds vaker gebruik van Digital Signing. Hiermee kunt u tijds- en plaatsonafhankelijk een handtekening zetten. Een scanner is niet meer nodig. Via een internetbrowser, of een tablet of smartphone, kan dit waar en wanneer het u, uw businesspartners en uw klanten het beste uitkomt. Digital Signing werkt onder andere in combinatie met digitale certificaten, zodat de beveiliging optimaal is gegarandeerd.

Met Digital Signing profiteren uw organisatie en uw zakelijke partners dagelijks van de voordelen van betrouwbare, veilige en gemakkelijke papierloze ondertekening. Digital Signing kan worden geïntegreerd in verschillende bedrijfsprocessen en -omgevingen van uw organisatie, waaronder workflows, webgebaseerde middleware, en plug-ins. Zo wordt het plaatsen van een handtekening volledig geïntegreerd in uw digitale transformatie!

Digital Signing, de voordelen:

  • Locatie- en tijdsonafhankelijk werken
  • Gemakkelijk, geen scanapparatuur nodig
  • Snellere Time to Closure
  • Lagere operationele kosten
  • Veilig, betrouwbaar en compliant
  • Verbeterde klanttevredenheid

Meer weten over Digital Signing?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.