Complementeer uw e-invoicing door factuurverwerking verregaand te automatiseren

Snellere verwerking van facturen, minder fouten

Naadloze integratie met bedrijfsapplicaties

Digitale Factuurverwerking

Het handmatig boeken van de factuur in uw ERP-systeem of financieel systeem, de controle van de factuur op juistheid, het doorzetten van de factuur ter goedkeuring naar de budgethouder en het opbergen van de factuur in het archief. Dit zijn stuk voor stuk handelingen die veel tijd en aandacht vragen van de mensen op de crediteurenadministratie. Met een oplossing voor automatische factuurverwerking van Docspro hoeft u gedigitaliseerde facturen voortaan alleen nog maar te valideren.

Inkomende facturen, goederenfacturen en/of kostenfacturen worden bij binnenkomst direct gescand, automatisch herkend en vervolgens digitaal verwerkt. De gemaakte scans zijn van hoge kwaliteit zodat deze automatisch geclassificeerd kunnen worden en de gewenste gegevens uitgelezen kunnen worden. Dit digitaal factuurarchief is beschikbaar voor alle betrokken medewerkers in een organisatie. Bovendien is het volledig onafhankelijk van de locatie waar de medewerkers zich bevinden.

Uw crediteurenadministratie wordt hierdoor transparanter en veel beter beheersbaar. De totale besparing op handmatige handelingen in het Accounts Payable proces kan oplopen tot wel 60%! Terwijl u de toegankelijkheid van informatie verbetert en het digitale archief veilig maakt!

Eindresultaat van de validatiestap is een digitale factuur met alle bijbehorende relevante en gecontroleerde boekingsgegevens. Deze wordt vervolgens doorgezet naar uw ERP/financieel systeem en uw digitaal archief. Docspro levert koppelingen met tal van ERP/financiële systemen, waaronder: Afas Profit, CiVision Middelen, Exact, Microsoft Dynamics AX / NAV / GP, Oracle E-Business Suite, SAP, UNIT4 Financials, UNIT4 Decade, UNIT4 Agresso, UNIT4 FIS2000 en UNIT4 FMS.

Intelligente Factuurverwerking, de voordelen:

  • Kortere doorlooptijd facturen (sneller accorderingsproces)
  • Naadloze integratie met ERP en/of financieel systeem
  • Nooit meer zoekgeraakte facturen
  • Sneller inboeken van facturen (minder handmatige handelingen)
  • Facturen altijd en overal ter inzage
  • Korte implementatietijd
  • Digitaal archief van facturen in een veilig formaat
  • Snelle terugverdientijd (hoge ROI)

Meer weten over Intelligente Factuurverwerking?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.

Referentiecases