Nieuws

Docspro heeft ABBYY Vantage aan haar portfolio toegevoegd!

Docspro streeft ernaar om altijd de beste oplossing aan haar klant te kunnen bieden, waarbij er wordt gekeken naar de wensen en behoeften van de klant. Daarom is besloten om een partnerschap aan te gaan met ABBYY, waarmee het product ABBYY Vantage aan het portfolio is toegevoegd. Hiermee willen we op het gebied van Intelligent Document Processing (IDP) altijd best of breed oplossingen kunnen aanbieden, kijkend naar wat geschikt is voor uw organisatie.

Intelligent Document Processing

Met IDP kunt u de verwerking van inkomende bedrijfsinformatie automatiseren en versnellen. Importeer informatie vanuit verschillende kanalen zoals post, e-mails en web portalen en gebruik krachtige Optical Character Recognition (OCR) en Machine Learning om belangrijke bedrijfsgegevens te extraheren.

ABBYY Vantage

ABBYY Vantage is een Intelligent Document Processing platform die de verwerking van inkomende documenten automatiseert door de inzet van Machine Learning. Het platform biedt organisaties de mogelijkheid hun processen waarin documenten een belangrijke rol spelen vergaand te versnellen en efficiënter te werken.

Door de inzet van Machine Learning is ABBYY Vantage in staat om zonder complexe inrichting en regels documenten te classificeren en te herkennen. Deze low code manier van inrichten draait om het aanbieden van voorbeeld documenten en daarop aangeven welke data herkend moet worden. Voor de meest complexe documenten kan de Deep Learning functionaliteit worden gebruikt. Hiermee kan op een eenvoudige manier zeer verschillende documenten met een hoge betrouwbaarheid worden herkend.

ABBYY en Docspro

Docspro is certified partner van ABBYY, wat betekent dat Docspro erkend specialist en implementatiepartner is van ABBYY. Dit geeft ook aan dat wij niet alleen uitgebreide kennis hebben van de legio functionaliteiten, maar ook de implementatie, advies en begeleiding, beheer en support verzorgen voor onze klanten.

Weten wat ABBYY Vantage voor uw organisatie kan betekenen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Deel dit met vrienden!

Meer weten over ABBYY Vantage?

Vul onderstaand formulier in en één van onze medewerkers neemt binnenkort contact met u op.