Nieuws

Docspro in het bezit van het ISO 9001 certificaat!

Kwaliteitsmanagement ISO 9001

Tegenwoordig is het bij organisaties steeds belangrijker om ISO gecertificeerd te zijn. Een ISO certificaat laat namelijk zien dat de organisatie in staat is om bedrijfsprocessen continu aan te blijven passen en te verbeteren. Daarbij willen steeds meer bedrijven alleen maar zaken doen met ISO-gecertificeerde organisaties. Naast het ISO 14001 certificaat is Docspro nu ook in bezit van het ISO 9001 certificaat.

Wat is een ISO-certificaat?

ISO Staat voor Internationale Organisatie voor Standaardisering. Dit is een onafhankelijke externe organisatie die bedrijven beoordeelt op basis van een externe audit. Wanneer men aan alle kwaliteitseisen voldoet van de betreffende norm, komt men in aanmerking voor een ISO-certificaat. Als een organisatie een ISO-certificaat in bezit heeft dan wil dit zeggen dat er wordt voldaan aan alle eisen van de betreffende internationale norm. Daarnaast is het certificaat een internationaal keurmerk en dit maakt de toegang tot (internationale) markten toegankelijker.

Docspro behaalt het ISO 9001 certificaat

Docspro is sinds 14 april 2022 in het bezit van het ISO 9001 certificaat. Wij zijn zeer tevreden met de uitbreiding van het aantal ISO certificaten. Hier werken wij als organisatie hard aan. Eisen die worden gesteld voor het ISO 9001 certificaat is dat een organisatie consequent producten en of diensten kunnen leveren die voldoen aan de wensen van de klant. Daarnaast is het een middel om processen te stroomlijnen en daardoor efficiënter te kunnen werken. Door te voldoen aan de wensen van de klant verhoog je als organisatie de klanttevredenheid, iets wat wij bij Docspro heel belangrijk vinden.

Deel dit met vrienden!