Nieuws

Docspro introduceert de Docspro Cloud

Docspro introduceert de Docspro Cloud

Op vertrouwde wijze documenten verwerken, maar dan met de voordelen van het werken in de Cloud

De Docspro Cloud stelt organisaties in staat om documenten te verwerken via een beveiligde dedicated cloud omgeving. Zo kunt u op de voor u vertrouwde manier automatische classificatie en extractie toepassen, maar heeft u geen eigen servers meer nodig, wordt het operationele beheer uit handen genomen en betaalt u een vast bedrag per maand. Lees verder voor meer informatie en meer voordelen…

Hoe werkt het?

De technologie achter de Docspro Cloud is gebaseerd op het smart business proces platform Kofax TotalAgility, verder aangevuld met specifieke Docspro modules, zoals de Docspro E-mail & XML Importer en de Docspro Knowledge Base. Kofax TotalAgility is nu ook beschikbaar in de cloud, waarmee u al uw inkomende informatie en bedrijfsprocessen eenvoudig stroomlijnt.

Voor een vast bedrag per maand kunt u als organisatie de beschikking krijgen over een dedicated cloud omgeving, waarin documenten en data volledig gescheiden van andere klanten worden verwerkt.

De voordelen van Docspro Cloud

  • Ontzorgen: geen eigen servers benodigd en operationeel beheer wordt uitgevoerd door Docspro;
  • Security: data en documenten van klanten worden volledig gescheiden van andere klanten verwerkt in een gecertificeerd datacenter;
  • Zekerheid: bewezen technologie en een vast maandelijks bedrag;
  • Lagere kosten: geen licentiekosten voor besturingssystemen en databases.

Wilt u meer weten over de Docspro Cloud?

Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt voor meer informatie uiteraard ook contact opnemen met uw accountmanager of met ons team via 0172-419334.