Nieuws

Docspro behaalt opnieuw het ISO 14001 certificaat!

Milieucertificering ISO 14001

Tegenwoordig is het bij organisaties steeds belangrijker om ISO gecertificeerd te zijn. Een ISO certificaat laat namelijk zien dat de organisatie in staat is om bedrijfsprocessen continu aan te blijven passen en te verbeteren. Daarbij willen steeds meer bedrijven alleen maar zaken doen met ISO-gecertificeerde organisaties. Ook Docspro heeft het opnieuw behaald  en daar zijn wij heel trots op!

Wat is een ISO-certificaat?

ISO Staat voor Internationale Organisatie voor Standaardisering. Dit is een onafhankelijke externe organisatie die bedrijven beoordeelt op basis van een externe audit. Wanneer men aan alle kwaliteitseisen voldoet van de betreffende norm, komt men in aanmerking voor een ISO-certificaat. Als een organisatie een ISO-certificaat in bezit heeft dan wil dit zeggen dat er wordt voldaan aan alle eisen van de betreffende internationale norm. Daarnaast is het certificaat een internationaal keurmerk en dit maakt de toegang tot (internationale) markten toegankelijker.

Docspro behaalt opnieuw ISO 14001

Docspro is opnieuw in het bezit van de ISO 14001 certificering. Hier zijn wij heel blij mee en hebben wij met zijn allen hard voor gewerkt. Op verschillende onderdelen is er door certificeringsinstantie KIWA gekeken of wij aan alle milieu eisen voldoen. ISO 14001 is onderdeel van de ISO 14000 serie en wordt wereldwijd toegepast om milieumanagementsystemen op te zetten in het bedrijfsleven.

Veilig en betrouwbaar

Docspro hecht veel waarde aan duurzaamheid. Wij blijven ons daarom continu verbeteren om dit te garanderen.

Deel dit met vrienden!