Nieuws

Docspro is toegetreden tot IRPA AI

Docspro is toegetreden tot IRPA AI

Docspro is per 1 juli 2017 lid geworden van IRPA AI. IRPA AI, Institute for Robotic Process Automation and Artificial Intelligence, is opgericht in 2013 en is een onafhankelijke professionele organisatie en kenniscentrum voor klanten, leveranciers, strategische partners en analisten van Robotic Process Automation (RPA), cognitive computing en Artificial Intelligence (AI).

Het wereldwijde netwerk en adviesdiensten bieden voortreffelijke marktintelligentie, industrieonderzoek en ondersteuning bij het raadplegen van deze bronnen. Daarnaast worden er evenementen georganiseerd die kansen bieden om te leren van- en netwerken met stakeholders over RPA diensten in de verschillende sectoren. Dit betekent voor u dat u verzekerd bent van een betrouwbare partner die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van RPA en onze oplossingen voorzien zijn van de laatste innovaties.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat Docspro voor u kan betekenen als partner op het gebied van RPA? Neem dan contact met ons op via sales@docspro.nl of bel direct  naar 0172 – 419 334.