Nieuws

Docspro Hyland Gold partnerstatus

Docspro ontvangt opnieuw Hyland Gold partnerstatus

Voor het elfde jaar op rij ontvangt Docspro erkenning voor het uitzonderlijke werk om organisaties efficiënter te laten werken met Hyland’s content services platform

 

Hyland gold partner 2020Op de Hyland 2020 Partner Summit in Dallas heeft Docspro de Hyland Gold partner award ontvangen. Docspro heeft de Hyland Gold Partnerstatus ontvangen voor de technisch hoogwaardige kennis van Hyland content services platform en de vele succesvolle implementaties die wij hebben gerealiseerd.

“We zijn trots op ons wereldwijde partnerprogramma en bouwen aan een diverse partnercommunity die robuuste oplossingen voor content services biedt aan organisaties wereldwijd. Het succes van onze partners is ons succes en we feliciteren Docspro met haar toewijding aan het succes bij haar klanten en prestaties als awardwinnaar”, aldus Bill Kavanaugh, vice president sales bij Hyland.

De Hyland Global Partner Community is een exclusief team van meer dan 300 Hyland partners. Ze bieden expertise en praktische ondersteuning voor OnBase, evenals de vele complementaire technologieën die deel uitmaken van content services oplossingen. Providers werken samen met Hyland om klanten het hoogste niveau van technische ondersteuning te bieden. En ze krijgen continue OnBase training en de steun van Hyland, een zeer gerespecteerde kanaalvriendelijke leverancier.

Over Docspro

Bij Docspro weten we dat niet elke organisatie hetzelfde is. Dat niet iedere organisatie op hetzelfde moment op hetzelfde punt in haar digitale transformatie staat. Wij bouwen op onze jarenlange ervaring, specialistische kennis van onze medewerkers én innovatieve oplossingen. Zo helpen wij onze klanten hun informatie gedreven processen te automatiseren, optimaliseren en te robotiseren niet alleen vandaag maar ook voor de dag van morgen. Onze klanten werken daardoor flexibeler, slimmer en sneller. Ze hebben meer betrokken medewerkers, bieden hun klanten de beste klantervaring en realiseren een hoger rendement. En dat biedt kansen voor de toekomst. Ruimte voor groei. Met Docspro.

Over Hyland

Hyland is een toonaangevende content services leverancier die duizenden organisaties in staat stelt om betere ervaringen te leveren aan de mensen die ze bedienen. Meer informatie over Hyland via Hyland.com.

 

Meer weten over Hyland?

Wilt u meer informatie over OnBase of wilt u weten wat Hyland content services platform voor uw organisatie kan betekenen? Laat uw gegevens achter door onderstaand formulier in te vullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.