Nieuws

Docspro ontvangt OnBase Diamond Support Award 2018 van Hyland Software

Docspro ontvangt OnBase Diamond Support Award 2018 van Hyland Software

“Deze waardering onderstreept de hoge mate van deskundigheid en expertise van Docspro wat betreft de OnBase ECM oplossing.”

Docspro, a Canon Company heeft de OnBase Diamond Support Award ontvangen van Hyland Software. Deze status die Docspro sinds 2015 als enige in Nederland mag voeren is wederom voor 2018 verlengd. Deze award is een erkenning voor de technisch hoogwaardige kennis van OnBase en de uitgebreide ervaring bij de ondersteuning en implementatie van de ECM oplossing die bij Docspro in huis is.

“Sinds onze aanstelling als Authorized OnBase Solution Provider in 2008 hebben wij de uiterst geavanceerde en gebruiksvriendelijke ECM suite OnBase bij 100+ organisaties succesvol ingezet, met als resultaat een enorme efficiencyslag, hogere compliance en aanzienlijke kostenbesparing. Dit succes van OnBase zien we niet alleen in Nederland; het gebruik van OnBase groeit wereldwijd in een enorm tempo. Deze blijk van waardering zien wij als een aanmoediging om meer organisaties te ondersteunen om efficiënter en effectiever te werken,” aldus Dennis Zwanenburg, Managing Director Docspro, a Canon Company.

“Er is maar een zeer select gezelschap van resellers die de OnBase Diamond Support Partner status mag voeren en er zijn slechts enkele partners wereldwijd die de Diamond Award krijgen toegekend. Hiermee bevestigen wij dat wij Docspro zien als één van de meest succesvolle, kundige en klantgerichte OnBase partners binnen ons wereldwijde partnernetwerk,” aldus Bill Kavanaugh, vice-president sales bij Hyland. “Onze partners worden gehouden aan de allerhoogste standaarden en Docspro heeft deze benchmarks wederom ruimschoots behaald.”

 

Over Hyland

Hyland is marktleider in het leveren van softwareoplossingen voor het beheren van content, processen en cases voor organisaties over de hele wereld. Al meer dan 25 jaar heeft Hyland meer dan 19.000 organisaties in staat gesteld om hun werkplekken te digitaliseren en hun activiteiten fundamenteel te transformeren. Hyland is sinds 2014 een van Fortune’s beste bedrijven om te werken, Hyland staat alom bekend als zowel een geweldig bedrijf om voor te werken als een geweldig bedrijf om zaken mee te doen. Ga voor meer informatie naar Hyland.com.

Meer weten over OnBase, by Hyland?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.