Nieuws

Docspro volgt Therefore Fusion 2022

Therefore Fusion 2022

Afgelopen donderdag 13 oktober heeft het Therefore Fusion event 2022 plaatsgevonden. Dit is het jaarlijkse event van Therefore waar een impressie wordt gegeven van de belangrijkste ontwikkelingen. Het event heeft dit jaar virtueel plaatsgevonden.

Tijdens het evenement werd ingegaan op de toekomst van information management met specifieke aandacht voor security en compliance. Dit zijn onderwerpen die wij ook hoog op de agenda zien staan bij onze klanten.

Fusion2022

Nieuwe functionaliteiten

Ook werden er gedurende het event demonstraties gepresenteerd van de nieuwste functionaliteiten die beschikbaar zijn gekomen in de laatste release van Therefore. Een van de belangrijkste functionaliteiten die aan bod is gekomen is de integratie met Microsoft Teams.

Integraties met Therefore

In de laatste release is er een nieuwe functionaliteit ontwikkeld waarbij Therefore geïntegreerd is met Microsoft Teams. Tijdens de demo werd getoond hoe Therefore werkprocestaken kan afhandelen vanuit Microsoft Teams. Een nieuwe functionaliteit die echt waardevol is voor gebruikers.

Een andere integratie die tijdens het event aan bod is gekomen de geoptimaliseerde integratie met diverse digitale handtekening aanbieders.

Tot slot werden er nog enkele specifieke klantcases gepresenteerd door de klanten zelf waarbij uiteen werd gezet hoe de inzet van Therefore software hen heeft geholpen met het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Event terugkijken

Benieuwd naar het event. Klik op onderstaande video om de opname terug te kijken.

Therefore referentiecase

Lees ook eens ons referentieverhaal van PSA Finance, waarbij zij met behulp van Therefore het handmatige werk hebben geëlimineerd.

Referentiecase PSA Finance

Deze blog is geschreven door Martin van Golden, Lead Consultant bij Docspro.

Deel dit met vrienden!