Eenvoudig informatie en documenten beheren

Document Management software

80% toename van ongestructureerde data in de komende 5 jaar!

Document Management software

‘De digitale transformatie: laat de technologie het werk doen’

Organisaties krijgen steeds meer te maken met informatie, in de vorm van documenten, die via verschillende kanalen binnenkomen. De verwachting is dat dit de komende jaren nog verder gaat toenemen. Het is dus bijna essentieel om dit te automatiseren om het overzicht te bewaren.

Organisaties krijgen tegenwoordig te maken met een groei aan data en documenten. Denk maar eens aan het aantal documenten die gemoeid zijn aan het factuurverwerkingsproces of het dossierbeheer bij HR.

Organisaties die in staat zijn om op een slimme, efficiënte en effectieve wijze om te gaan met deze enorme hoeveelheid documenten lopen voorop in de digitale transformatie. De inzet van document management technologie is om deze reden onmisbaar geworden om de hoeveelheden informatie te kunnen overzien.

De Document Management oplossingen van Docspro vormen de basis voor het efficiënt beheren van informatie en de daarbij behorende documenten. Door onder andere workflow management, case management en het beheren van informatie in een digitaal archief. Doordat de informatie sneller bij de juiste persoon en op de juiste plek terecht komt bent u in staat om uw klanten nog beter van dienst te zijn.

Lees de meest gebruikte toepassingsgebieden voor Document Management of download onderstaande referentiecases.

Wilt u op de hoogte blijven van de trends en ontwikkelingen? Volg ons dan via LinkedIn of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Relevante klantcases

Meer weten over Document Management?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.

  • Wij nemen deze gegevens op in ons CRM systeem om contact met u op te nemen. Indien u wenst dat wij uw gegevens moeten verwijderen, dan vernemen wij dat graag. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
  • * verplichte velden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.