Nieuws

Elektronisch ondertekenen van HR-documenten maakt onboarding snel en eenvoudig bij Teleperformance

Elektronisch ondertekenen van HR-documenten maakt onboarding snel en eenvoudig bij Teleperformance

Docspro verkort onboardingsproces met vijftig procent

Teleperformance is wereldwijd marktleider in contactcenter outsourcing. Per jaar neemt Teleperformance Benelux ruim 4.000 nieuwe medewerkers aan. Het bedrijf had dringend behoefte aan een geautomatiseerd proces voor foutloze en snelle verwerking van HR-documenten.

Onboardingproces tweemaal zo snel

Het HR Document Management systeem geeft Teleperformance de garantie dat alle contractdocumenten aantoonbaar compleet zijn, correct zijn ingevuld en ondertekend. Daarnaast zorgt het nieuwe systeem er ook voor dat al deze documenten op de juiste plek worden opgeslagen. De snelle en professionele afhandeling van contractdocumenten geeft nieuwe medewerkers vertrouwen. Het vergroot hun commitment. De tijd die vestigingen aan het onboardingsproces besteden is met maar liefst vijftig procent gedaald.

100 verschillende documenten automatisch omzetten

“Samen met Docspro hebben we al brainstormend onderzocht hoe dit proces optimaal geautomatiseerd kon worden, vertelt Martijn Oord, Manager Shared Service Center bij Teleperformance Benelux. “Ruim honderd verschillende documenten automatisch kunnen omzetten in digitale formulieren is best complex. Gelukkig hoefden wij alleen maar aan te geven hoe we het wilden hebben en deed Docspro de rest. Tot nu toe draait alles foutloos. De opgebouwde kennis is na afloop met ons gedeeld, zodat we in de toekomst zelf nieuwe documenten kunnen toevoegen.”

Belangrijkste feiten
  • Alle contractdocumenten 100% volledig
  • Duidelijke audit trail voor contracten en geheimhoudingsverklaringen
  • Tijdwinst voor HR-afdeling
  • Grotere medewerktevredenheid door professionele onboarding
Benieuwd naar de hele klantcase?

 

Download Klantcase Teleperformance

 

 

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan via onze social media kanalen of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Meer weten over HR-Document Management?

Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt voor meer informatie uiteraard ook contact opnemen met ons team via 0172-419334. 

  • Wij nemen deze gegevens op in ons CRM systeem om contact met u op te nemen. Indien u wenst dat wij uw gegevens moeten verwijderen, dan vernemen wij dat graag. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
  • * verplichte velden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag Offerte