Nieuws

End of support Kofax Capture 11

End of support Kofax Capture 11

Maakt u op dit moment gebruik van Kofax Capture 11 voor het scannen, herkennen en verwerken van inkomende documenten. Hierbij informeren wij u over een belangrijke aankondiging die Kofax heeft gedaan omtrent de ondersteuning en de support op Kofax Capture versie 11.

End of support Kofax Capture 11

Kofax heeft aangekondigd om Kofax Capture versie 11 met ingang van 15 januari 2024 niet meer te ondersteunen. Dit houdt in dat uw bestaande Kofax omgeving blijft werken, maar dat er geen support meer kan worden gegeven op uw omgeving. Aangezien de continuïteit van uw inputmanagementoplossing van cruciaal is belang voor uw organisatie en bedrijfsprocessen, adviseren wij u om uw Kofax Capture 11 omgeving te upgraden naar Kofax Capture 11.1.

Vragen?

Heeft u vragen over de upgrade, dan kunt u telefonisch contact opnemen met uw accountmanager of ons sales team via 0172 419 334 of sales@docspro.nl.

Upgrade Kofax Capture 11.1

Voor het upgraden van uw Kofax Capture omgeving zijn er werkzaamheden vanuit Docspro benodigd. Wilt u upgraden? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Meer informatie over Kofax Capture